Στυλιστικά ατυχήματα στη δουλειά

Στυλιστικά ατυχήματα στη δουλειά

Ένα από τα πιο ταπεινωτικά πράγματα που μπορεί να συμβούν σε έναν εργαζόμενο, είναι να βρεθεί με λάθος εμφάνιση στη δουλειά του.

Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες, ένα από τα πράγματα που έχουν προκαλέσει ντροπή σε ένα μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων, είναι η εμφάνιση με την οποία βρίσκονται στη δουλειά και εδώ δεν εννοούμε μόνο την πιθανότητα να φτάσετε από τη βιασύνη σας στη δουλειά φορώντας το πάνω μέρος της πυτζάμας, αλλά και πολλά άλλα.

Για παράδειγμα, δεν είναι καθόλου απίθανο να πιαστεί η μακριά σας φούστα στο εσώρουχό σας μετά από μια επίσκεψη στη τουαλέτα. Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα ταπεινωτικό, πόσο μάλλον αν συμβαίνει στον χώρο εργασίας. Σκεφθείτε το ενδεχόμενο να βρεθείτε χωρίς σουτιέν, με ένα μπλουζάκι που ατυχώς αποκαλύπτει όλα όσα δεν θα αποκαλύπτατε ποτέ στους συναδέλφους σας. Ή να φοράτε τις πορτοκαλοκόκκινες κάλτσες του ύπνου, συνδυασμένες όμως με τις εξαιρετικές πουέντ που ταιριάζουν μόνο με ένα λεπτό, διαφανές καλσόν.

Όλα αυτά, όσο τραγικά κι αν φαίνονται εκ πρώτης όψεως, μην τα αφήσετε να σας πανικοβάλλουν. Βάλτε το μυαλό σας να στροφάρει και βρείτε μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση. Μην ξεχνάτε πως, όσο υπάρχει διάθεση για χιούμορ και αυτοσαρκασμό, κανείς δεν θα μπορέσει να σας κάνει να νιώσετε άβολα. Ακόμα κι αν πάτε στη δουλειά με το νεγκλιζέ. Όχι πως το συνιστούμε, ωστόσο.