Προνομιούχοι….. πετυχημένοι!

Προνομιούχοι….. πετυχημένοι!

Η life coach, Τζiλ Δούκα, εξηγεί πώς κάποιοι άνθρωποι πέτυχαν στο επάγγελμα τους και πέρασαν στην ιστορία.

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν αφήσει ιστορία. Είναι επιτυχημένοι. Προσωπικότητες που έλαμψαν και καθημερινά, επηρεάζουν την ζωή μας. Ο Αϊνστάιν, κορυφαίος νομπελίστας διατύπωσε την θεωρία της σχετικότητας, η Κέλερ, συγγραφέας και ακτιβίστρια ο Έντισον, που μετά από 10.000 προσπάθειες ανακάλυψε τον ηλεκτρικό λαμπτήρα.

Και για να πάμε στο σήμερα, έχουμε τον Hawkins που μας έμαθε την μαύρη τρύπα, ηθοποιούς από τους οποίους βλέπουμε πολύ καλές ερμηνείες όπως ο Ρ. Γουίλιαμς, ο Μ.Γουίλις, η Τ.Ρόμπερτς, άνθρωποι που καινοτομούν όπως o Σ.Τζόμπς της Apple, η Α. Στασινοπούλου της Huffington Post και η Ε. Αμβροσιάδου, της οποίας το επιχειρηματικό δαιμόνιο την έχει φέρει πέμπτη στην λίστα των πιο πλούσιων Κυπρίων με 200 δις περιουσία.

Μα αλήθεια, τι διαφορετικό κάνουν αυτοί οι άνθρωποι από τους υπόλοιπους; Ζουν σε υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον, οι γονείς τους είναι πλούσιοι, και στην ζωή τους έρχονται όλα .... ευθεία;

Βλέποντας πιο προσεκτικά θα δούμε ότι ο Αϊνστάιν ήταν δυσλεκτικός, η Κέλερ τυφλή και κωφάλαλη και ο Έντισον διάβασε.... 20 ετών! Ο Hawkins είναι παραπληγικός, οι Γουίλιαμς, Γουίλiς και T. Ρόμπερτς (η οποία είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στις ΗΠΑ) στα νεανικά τους χρόνια τραύλιζαν έντονα.

Ο S.Jobs είναι υιοθετημένος, η Α. Στασινοπούλου έμαθε μετά από 15 χρόνια γάμου ότι ο σύζυγος της είναι αμφισεξουαλικός και η Ε. Αμβροσιάδου, όντας στέλεχος σε πολυεθνικές, ξεκίνησε στα 33 της την IKOS σήμερα νούμερο 3 παγκόσμιος εταιρία στα Hedge funds.

Όχι, δεν τους έρχονται όλα ευθεία... αντιμετωπίζουν δυσκολίες (μεγάλες όπως είδαμε) και αυτοί. Κάθε φορά που νιώθεις.... κάπως, που νιώθεις ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες, σκέψου μια από τις παραπάνω περιπτώσεις.... κάποιοι έχουν περάσει πολύ άσχημα και τα έχουν καταφέρει. Γιατί όχι και εσύ;

Be Unique!