Η θαυματουργή ατζέντα

Η θαυματουργή ατζέντα

Κάθε επαγγελματίας χρειάζεται μια ατζέντα με συνεργάτες, στην οποία καταφεύγει για κάνει τη δουλειά του με αποτελεσματικότητα.

Είναι ένα μαγικό μπλοκάκι, χρώματος που δεν έχει σημασία και μεγέθους μετρίου (δεν χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας μια ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια). Χρέος σας είναι να το γεμίσετε με επαφές που θα διευκολύνουν την επαγγελματική σας ζωή. Αυτές είναι γνωριμίες που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο, που βγάζουν τα φίδια απ' τις τρύπες, που έχουν άλλες γνωριμίες που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν, που έχουν κι αυτοί με τη σειρά τους ανάγκη τη συνεργασία σας κλπ κλπ.

Ένα καλά δομημένο filofax ή μία παρεμφερής ηλεκτρονική συσκευή –αν είστε γκατζετάκιας- είναι ιδανικά για τέτοιου είδους ταξινομήσεις, ώστε να μην έχετε μπερδεμένους τους φίλους, τους συγγενείς και τους συνεργάτες και να βρίσκετε αυτό που σας ενδιαφέρει άμεσα και αποτελεσματικά. Φροντίστε μόνο να κρατήσετε και ένα αντίγραφο για το σπίτι, καθώς η απώλεια του συγκεκριμένου βοηθήματος μπορεί να προκαλέσει μέχρι και εγκεφαλικό.