Στρες: 3 τρόποι να απαλλαγείτε από αυτό

Στρες: 3 τρόποι να απαλλαγείτε από αυτό

Και να ενισχύσετε την παραγωγικότητα σας

Σίγουρα, οι καιροί είναι δύσκολοι και ως εκ τούτου, όλοι, λιγότερο ή περισσότερο, νιώθουμε πιεσμένοι και αγχωμένοι. Το αφεντικό σας βάζει τις φωνές ευκολότερα από ποτέ, και νιώθετε τον σφυγμό στις φλέβες σας. Η αλήθεια είναι ότι, υπό αυτές τις συνθήκες, είναι δύσκολο να μην πέσουν οι ρυθμοί παραγωγικότητας. Επειδή τις στιγμές της έντασης είναι λίγο δύσκολο να τα παρατήσουμε όλα και να τρέχουμε για yoga επιτόπου, ακολουθήστε τρεις απλούστατους τρόπους που θα βοηθήσουν να αποφύγετε την κατάρρευση και να συνεχίσετε την δουλειά σας.

Επικεντρωθείτε στην αρμονία
Πάρτε μία βαθιά αναπνοή, εκπνεύστε αργά, και επικεντρώστε την σκέψη σας στη λέξη «αρμονία». Επαναλάβετε, όσες φορές χρειαστεί την λέξη μες στο μυαλό σας. Όταν είμαστε σε αρμονία με τον εσωτερικό μας κόσμο, είμαστε και με τον κόσμο έξω από εμάς. Συνεχίζοντας να συγκεντρώνεστε σκεπτόμενη την λέξη, θα νιώσετε, άμεσα, το στρες να σας εγκαταλείπει.

Think Pink
Κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε μία υπέροχη, ροζ απόχρωση. Κρατήστε την σκέψη σας στο ροζ, και πάρτε βαθιές αναπνοές. Δείτε τα πάντα γύρω σας ροζ. Φανταστείτε τον εαυτό σας κουκουλωμένο με μία χνουδωτή, ροζ κουβέρτα. Κρατήστε το χρώμα στο μυαλό σας και εκπνεύστε αργά. Μην σας απασχολεί αν στην αρχή δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε, κάθε φορά που η σκέψη σας χάνεται, απλώς ξανασκεφτείτε τα όλα από την αρχή. Είναι μία άσκηση απίστευτα αγχολυτική.

Ανάψτε ένα κερί
Έχετε πάντα ένα κερί στα συρτάρια σας. Όταν νιώσετε ότι πνίγεστε, ανάψτε το. Παρακολουθήστε την φλόγα του για λίγα λεπτά. Αν δεν έχετε κερί, κλείστε τα μάτια και φανταστείτε μία φλόγα που καίει. Επαναλάβετε την λέξη «φλόγα» από μέσα σας, μέχρι να νιώσετε καλύτερα.