6 λόγοι για τους οποίους δεν βγάζετε περισσότερα χρήματα

6 λόγοι για τους οποίους δεν βγάζετε περισσότερα χρήματα

Σύμφωνα με τις έρευνες πολλές φορές δεν περνάει από το χέρι μας

Και ποιος δεν χρειάζεται περισσότερα χρήματα σήμερα; Μερικές φορές, όμως, υπάρχουν παράγοντες πάνω στους οποίους μπορεί να μην έχουμε και κανένα έλεγχο, που επηρεάζουν τον μισθό σας. Ευτυχώς, υπάρχουν έρευνες οι οποίες τους εντοπίζουν και, παρακάτω, σας παραθέτουμε μερικούς από αυτούς.

Ύψος:
Σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων από την Αυστραλία οι ψηλότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να πληρώνονται καλύτερα από αυτούς που υστερούν σε ύψος. Ο λόγος; Όσο ψηλότερος είναι κανείς, δίνει την αίσθηση ότι είναι εξυπνότερος και πιο δυναμικός.


Κοινωνικότητα στο σχολείο:
Εάν ήσασταν κι εσείς δημοφιλείς στα σχολικά σας χρόνια, είστε μάλλον τυχεροί. Αμερικανική έρευνα έχει αποδείξει ότι οι άνθρωποι που ήταν μέσα στα πέντε πιο αγαπητά άτομα της τάξης τους, έχουν 10% μεγαλύτερες αποδοχές από τους συνομήλικους συνάδελφούς τους.

Γάμος:
Οι γυναίκες που παντρεύονται μετά τα 30 τους, έχουν την τάση να έχουν μεγαλύτερο εισόδημα, αντίθετα από τους άντρες, οι οποίοι, όσο μικρότεροι παντρευτούν τόσο πιο καλοπληρωμένοι είναι.


Βάρος:
Οι γυναίκες που ζυγίζουν 7 κιλά λιγότερα από τον μέσο όρο έχουν την τάση να βγάζουν 15.572 δολάρια περισσότερα τον χρόνο. Οι άντρες, αντίθετα, με τα περισσότερα κιλά βγάζουν περισσότερα από τους αδύνατους ομόφυλούς τους.

Εμφάνιση:
Ζούμε σε ένα πολύ επιφανειακό κόσμο. Αυτό είναι γνωστό, όπως επίσης και το γεγονός ότι οι πιο όμορφοι άνθρωποι βγάζουν 3%- 4& παραπάνω χρήματα από τους άλλους.


Το χρώμα των μαλλιών σας:
Λέγεται συχνά ότι οι ξανθιές έχουν περισσότερη πλάκα, αλλά ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν περισσότερα χρήματα να ξοδέψουν στην διασκέδαση και8 την ψυχαγωγία τους, αφού αμείβονται 7% καλύτερα από τις μελαχρινές συναδέλφους τους.

Διαβάστε ακόμα:
Συνέντευξη για δουλειά: Πώς πρέπει να ντυθείς;
Δεν μου αρέσει η δουλειά μου. Να παραιτηθώ εν μέσω κρίσης;
Τι μισθό πρέπει να ζητήσετε στη συνέντευξη εργασίας;