Δε χαζεύουμε στη δουλειά!

Δε χαζεύουμε στη δουλειά!

Ξέρουμε πολύ καλά πόσο βαρετή και κουραστική μπορεί να γίνει μια δουλειά. Επίσης γνωρίζουμε πόσο χρόνο από τη ζωή σας μπορεί να σας φάει το facebook και το youtube.

Σίγουρα υπάρχουν τρομερά ενδιαφέροντα πράγματα μέσα στο διαδίκτυο και ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είναι η επαφή με τους φίλους και τους γνωστούς, τους οποίους δεν προλαβαίνετε πλέον να δείτε λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας.

Ωστόσο η δουλειά είναι δουλειά και αν θέλετε να κάνετε διάλειμμα καλό είναι να μην παρασυρθείτε στον κυκεώνα τους διαδικτύου και των κοινωνικών επαφών του γιατί θα απολυθείτε. Σε αρκετές εταιρείες μάλιστα έχει μπλοκαριστεί από το server η πρόσβαση σε διάφορες σελίδες, καθώς αποδείχτηκε ότι ήταν υπεύθυνα για την κατακόρυφη πτώση της απόδοσης των εργαζομένων.

Βάλτε στον εαυτό σας όρια λοιπόν και αντισταθείτε στον πειρασμό. Το βέβαιο είναι πως θα τελειώνετε τη δουλειά σας πολύ νωρίτερα και θα έχετε πολύ περισσότερο χρόνο για να βλέπετε τους φίλους σας και να κάνετε πράγματα στην πραγματικότητα και όχι σε μια οθόνη.