Δείτε 4 τύπους κλασσικών εργαζόμενων και δείτε ποιος σας ταιριάζει γάντι

Δείτε 4 τύπους κλασσικών εργαζόμενων και δείτε ποιος σας ταιριάζει γάντι

Μια έρευνα που ασχολήθηκε με την προσωπικότητά όλων μας

Κι όμως σε κανέναν άλλο χώρο εκτός της εργασίας σας, δεν είστε πιο αναγκασμένοι να περνάτε τον χρόνο σας με πολύ συγκεκριμένα άτομα. Ωστόσο πάντα σε κάθε δουλειά συναντάμε, όπως υποστηρίζουν οι ψυχολόγοι, πέντε συγκεκριμένους τύπους εργαζομένων.
1. Ο τύπος που θα έκανε τα πάντα για την επιτυχία. Θα πουλούσαν ακόμα και την μητέρα τους για να πάνε μπροστά. Πώς να συνεργαστείς μαζί τους; Χαλαρά και με το μαλακό κάντε τους να σας θεωρούν αναγκαίο για την εξέλιξη τους.
2. Οι κουτσομπόλιδες: Είναι συνήθως αυτοί με τους οποίους πίνετε ένα καφεδάκι μαζί και ενώ ουσιαστικά δεν συναναστρέφεστε πολύ μαζί τους γνωρίζουν τα πάντα για εσάς και για όλους γενικότερα στο γραφείο. Συνήθως είναι άνθρωποι που δουλεύουν χρόνια σε αυτό το χώρο. Πώς να συνεργαστείς μαζί τους; Να τους λέτε πάντα μια καλημέρα, να πίνετε μαζί ένα καφεδάκι και να τους καλείτε για ποτάκι μετά τη δουλειά. Μάλιστα να επιμένετε στο τελευταίο.
3. O κοσμικός: Ξέρουν τους πάντες στο γραφείο, κλείνουν ρεζερβέ για ποτό μετά το γραφείο και σχεδιάζουν από τώρα το καλοκαιρινό πάρτι της εταιρίας. Όσο για δουλειά; Φαίνεται πως ασχολούνται λιγότερο από ότι θα έπρεπε. Πώς να συνεργαστείτε μαζί τους; Να τους αφιερώνετε κάθε μέρα πέντε λεπτά από το χρόνο σας και να μιλάτε για πράγματα εκτός δουλειάς. Προσοχή μην αγνοήσετε τα καλέσματά τους.
4. Οι δημιουργικοί: Είναι οι τύποι που είναι ατημέλητοι, με χάλια μαλλιά και τζιν που φορούν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα αλλά ασχολούνται μόνο με τη δημιουργία. Πώς να συνεργαστείτε μαζί τους; Δώστε τους χώρο να σκεφθούν και καφέ για να είναι σε εγρήγορση.
Αλήθεια μήπως βρήκατε τίποτα κοινά με τους παραπάνω τύπους των εργαζομένων;

Διαβάστε επίσης:

Αφεντικό, θέλω αύξηση! 5 τρόποι για να την πάρεις

Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο: Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να αποφύγετε