7 τρόποι για να οργανώσετε την καθημερινότητά σας

7 τρόποι για να οργανώσετε την καθημερινότητά σας

Ήρθε η ώρα

Η οργάνωση δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα. Αν είσαι γυναίκα, μάλιστα, απαιτείται να είσαι οργανωτική και αποδοτική ταυτόχρονα κάθε ώρα και στιγμή. Σαφέστατα έχουμε το... δικαίωμα να μην τα καταφέρνουμε πάντα ωστόσο υπάρχουν 7 τρόποι που θα σας βοηθήσουν να οργανωθείτε καλύτερα και γρηγορότερα.
1. Καταγράψτε την... ρουτίνα σας. Προγραμματίστε τα δείπνα σας, τις εξόδους σας και ό,τι άλλη υποχρέωση έχετε και φροντίστε καταγράψετε το πρόγραμμά σας στην ατζέντα σας. Τουλάχιστον μια ημέρα αφήστε την για ξεκούραση όπως και μια νύχτα για να κοιμηθείτε.
2. Κάντε το facebook απολαυστικό. Σιγά- σιγά αρχίστε να διαγράφεται τους υποτιθέμενους φίλους σας, θα ξαλαφρώσετε.
3. Οργανώστε τα καλλυντικά σας. Αντί να χρησιμοποιείτε άλλη κρέμα για το αριστερό μάτι και άλλη για το δεξί, βρείτε τα προϊόντα εκείνα που με δυο ή τρεις συσκευασίες θα σας καλύψουν σε όλα τα επίπεδα. Αυτό θα εξυπηρετήσει απίστευτα εσάς ενώ θα εντυπωσιάσει τον φίλο σας.
4. Αγοράστε κάτι καινούργιο προκειμένου να αντικαταστήσετε κάτι παλιό. Κάντε χώρο στην ντουλάπα σας για νέα πράγματα, οργανώστε την από την αρχή.
5. Back up. Επειδή η τεχνολογία δεν μας φέρεται πάντα με αγάπη καλό είναι να προνοούμε. Για αυτό αγοράστε ένα σκληρό δίσκο και σώστε όλα σας τα έγγραφα για να μην έχετε κανένα πρόβλημα.
6. Φτιάξτε από την αρχή τα συρτάρια με τα εσώρουχά σας. Αφήστε αρκετό χώρο για τα sexy εσώρουχά σας και βέβαια μην ξεχάσετε να βάλετε μπροστά- μπροστά εκείνα που σας βολεύουν καθημερινά.
7. Γίνεται ο τραπεζίτης του εαυτού σας. Οργανώστε τα οικονομικά σας. Γράψτε σε ένα χαρτί τα έσοδα και τα έξοδα που έχετε. Βάλτε στόχους μακροπρόθεσμους και θα τους πετύχετε.

Διαβάστε επίσης:

8 βήματα για να γίνεται επιτυχημένη επιχειρηματίας