Πως θα παραμείνεις σέξι στο γραφείο χωρίς να σε σχολιάζουν οι συνάδελφοι

Πως θα παραμείνεις σέξι στο γραφείο χωρίς να σε σχολιάζουν οι συνάδελφοι

Γιατί όταν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου είσαι και πιο παραγωγική

Αν και η δουλειά μας δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να δοκιμάσουμε τη σεξουαλικότητά μας, όταν νιώθουμε καλά με την εμφάνισή μας, αποκτούμε αυτοπεποίθηση και αποδίδουμε καλύτερα. Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και θα νιώσεις αμέσως καλύτερα με το εργαζόμενο κορίτσι που κρύβεις μέσα σου.

• Η γυναικάρα με τα κόκκινα!
Έντονα χρώματα, όπως είναι το κόκκινο κι οι άνετες γραμμές είναι μία πολύ καλή αρχή! Φόρεσε ρούχα που είναι για όλες τις ώρες, έτσι ώστε να μπορείς να κινείσαι ευέλικτα, καλύπτοντας με άνεση την κάθε ανάγκη, που μπορεί να προκύψει στον εργασιακό σου χώρο.

• Στέκεσαι στο ύψος σου;
Μία ψιλοτάκουνη γόβα όσο να πεις χαρίζει! Προσδίδει έξτρα θηλυκότητα και πιο γυναικείο περπάτημα. Ταυτόχρονα, αποπνέει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό! ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, όλα αυτά ισχύουν μόνο για όσες μπορούν να ισορροπήσουν πάνω σε δεκάποντα παπούτσια! Γιατί εάν δεν μπορείς να περπατήσεις με τη γόβα θα είσαι χωρίς αυτή!

• Λίγα τα λόγια σου!
Σοβαρή και λιγομίλητη. Κάνοντας σωστά τη δουλειά σου, χωρίς πολλά λόγια, κουτσομπολιά θα δημιουργήσεις ένα μυστήριο γύρω σου. Δε θα γνωρίζουν πως είσαι «εκτός υπηρεσίας» κι αυτό θα προκαλεί. Γίνε αυτή που θ' αποκαλύπτει τα λιγότερα για τη ζωή της, αλλά θα παραμένει ελκυστική, ικανή και μυστηριώδης.

• Ο δυναμισμός είναι συνώνυμο του σέξι
Η στάση του σώματος αποτελεί ακόμη ένα σέξι όπλο σου. Δυναμικές κινήσεις και σταθερός λόγος είναι δύο από τα στοιχεία, που θα σε "καταξιώσουν" ως το πιο σέξι κορίτσι του γραφείου. Δείξε ανεξάρτητη, ψύχραιμη και πάντα έτοιμη για να χειριστείς κάθε έκτακτη περίπτωση. Κι αν ακόμη δεν είσαι, έχε την ψευδαίσθηση μέχρι να πείσεις κι εσένα την ίδια.

Διαβάστε ακόμη:

Αλλάζετε δουλειά; Πώς θα το ανακοινώσετε