Το #cupsidedown ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ

Το #cupsidedown ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ

Όσο και αν διαφέρει η καθημερινότητά μας, υπάρχει μία every day συνήθεια που μας ενώνει: Ο καφές, δηλαδή η πρώτη σκέψη που κάνουμε το πρωί μόλις ξυπνάμε. Και αν πιστεύουμε ότι η ευτυχία «κρύβεται» στα μικρά, καθημερινά πράγματα, για εμάς τους coffee lovers, ο καφές βρίσκεται σίγουρα στην κορυφή της λίστας.

Όπως κάθε χρόνο αυτόν τον μήνα, λοιπόν, έτσι και φέτος ο καφές έχει την «τιμητική» του. Διότι ο Οκτώβριος είναι ο μήνας του καφέ και για εμάς, αυτός ο εορτασμός αποτελεί την ιδανική αφορμή για να ενημερωθούμε λίγο καλύτερα για τα νέα coffee trends που αξίζουν την προσοχή μας.

Δεν χρειάστηκε να ψάξουμε πολύ, βέβαια, για να αντιληφθούμε πως ένα είναι το κορυφαίο trend σε ό,τι αφορά στην κατανάλωση του καφέ τώρα: Ο λόγος για το #cupsidedown από το brand illy, που όπως η ίδια η ονομασία του αποκαλύπτει, ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω στην απόλαυση του καφέ και μάλιστα, για καλό σκοπό.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, τι είναι το #cupsidedown και γιατί αξίζει την προσοχή σου, συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα!

illy1

Δες και εσύ τον καφέ από μία άλλη οπτική και κάνε τη διαφορά

Αν «περιηγείσαι» συχνά στα social media αυτές τις ημέρες, τότε πιθανότατα έχεις παρατηρήσει πολλούς influencers που ακολουθείς, να ποζάρουν απολαμβάνοντας τον καφέ τους μέσα από ένα αναποδογυρισμένο φλιτζάνι.

Αυτό, λοιπόν, δεν είναι ένα τυχαίο φλιτζάνι. Συγκεκριμένα, αυτό το αναποδογυρισμένο φλιτζάνι είναι χειροποίητο, limited edition, έχει σχεδιαστεί από τον καλλιτέχνη Matteo Attruia και αντιπροσωπεύει το κίνημα #cupsidedown, που είναι η επικοινωνιακή εκστρατεία της illycaffè.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr