Πήγαινέ με όπου θέλεις ταξιτζή

Πήγαινέ με όπου θέλεις ταξιτζή

Για να μην σας πάει όμως στην άλλη άκρη της πόλης, υπάρχει ένα gadget για να έχετε έτοιμες τις ακριβείς συντεταγμένες σας, σε περίπτωση που οι αισθήσεις σας δεν είναι σε κατάσταση για σωστή επικοινωνία.

Έχετε βγει με παρέα για «ένα χαλαρό ποτάκι» μετά τη δουλειά, για να χαλαρώσετε από τις εντάσεις που περάσατε μέσα στη μέρα και να πάτε σπίτι ήρεμοι. Το ένα ποτάκι όμως, γίνεται δύο, αυτά γίνονται με τη σειρά τους τρία, ακολουθούν και μερικά σφηνάκια και, στο τέλος, καταλήγετε να μην ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε, πόσο μάλλον που θέλετε να πάτε. Σας θυμίζει κάτι αυτό το σενάριο; Η αλήθεια είναι πως συμβαίνει συχνά.

Κανένα πρόβλημα όμως. Από δω και πέρα θα μπορείτε να πηγαίνετε για ένα -δύο, τρία-ποτά, χωρίς να φοβάστε πως θα γυρίσετε σπίτι σας. Και όλα αυτά, με τη βοήθεια μόνο μιας χαρτοπετσέτας. Δώστε προσοχή:

Παίρνετε αυτή την χαρτοπετσέτα που σας παρουσιάζουμε και συμπληρώνετε πάνω της με ένα στυλό –πριν ξεκινήσετε να πίνετε- τα πεδία που σας έχει έτοιμα. Δηλαδή τη διεύθυνσή σας, σε ποιο σημείο πάνω σας μπορεί να βρει λεφτά για να πληρωθεί, και το όνομά σας, για καλό και για κακό. Μπορεί να γελάτε όσο το κοιτάζετε, αλλά αυτή η χαρτοπετσέτα θα γίνει ο σωτήρας σας.

Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει 12 τεμάχια –μην βγαίνετε κάθε βράδυ κι εσείς- και μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ.