Τα πιο έξυπνα gadgets: Θα σας λύσουν τα χέρια και θα κάνουν τη μαγειρική παιχνιδάκι!

Ερμιόνη Σαρρή
Τα πιο έξυπνα gadgets: Θα σας λύσουν τα χέρια και θα κάνουν τη μαγειρική παιχνιδάκι!

Το καλύτερο δώρο για τις φετινές γιορτές

Είστε λάτρεις του φαγητού, αλλά όταν έρχεται η ώρα της μαγειρικής θέλετε να τρέξετε μίλια μακριά από την κουζίνα. Ενώ προσπαθείτε να εντάξετε τα φρούτα και τα λαχανικά στη διατροφή σας, κάθε φορά που μπαίνετε στη διαδικασία να τα κόψετε ή να τα ξεφλουδίσετε, αναθεωρείτε για τα καλά την απόφασή σας αυτή. Και όμως η τεχνολογία είναι εδώ για εσάς! Μπορείτε να φτιάξετε το αγαπημένο σας smoothie σε μόλις 2 λεπτά και φυσικά να μετρήσετε τις θερμίδες του γεύματός σας χωρίς καν ... να ανοίξετε βιβλίο. Δείτε μερικά τέλεια gadgets που βρήκαμε για εσάς, και σκεφτείτε πολύ σοβαρά την περίπτωση να τα κάνετε δώρο στον εαυτό σας (ή καλύτερα να προωθήσετε το συγκεκριμένο άρθρο στον αγαπημένο σας) για τα φετινά Χριστούγεννα.


Ο μαγικός θερμιδομετρητής: Ψάχνετε απεγνωσμένα στο διαδίκτυο και στα βιβλία πόσες θερμίδες έχει το αγαπημένο σας φαγητό; Λιγουρεύεστε ένα γλυκό, αλλά δεν ξέρετε αν μπορείτε να το καταναλώσετε; Τέλος, τα προβλήματα. Το συγκεκριμένο gadget (Easy cal) θα σας σώσει, αφού κάθε φορά που θα τοποθετείτε πάνω του το πιάτο σας, θα σας μετράει ακριβώς τις θερμίδες που περιέχει. Εκεί θα καταλάβετε αν πρέπει να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε κάτι.

thermidometritis


Λαχανικά σε λωρίδες στο λεπτό: Το συγκεκριμένο gadget μπορεί να σας κόψει αγγούρια, καρότα και ό,τι άλλο χρειάζεστε σε λεπτές φλούδες για το μαγείρεμά σας. Γιατί να παιδεύεστε με τα μαχαίρια και να χάνετε πολύτιμο χρόνο; Τώρα πια τα λαχανικά θα έχουν μία ακόμη μεγαλύτερη θέση στη ζωή σας εξαιτίας του the Veggetti .

agg


Η παγωτομηχανή των ονείρων σας: Μπορεί να είναι χειμώνας, αλλά ποιος λέει όχι σε ένα παγωτό; Κανείς, και ιδιαίτερα όταν αυτό φτιάχνεται από φρέσκα φρούτα. Το Dessert Bullet, λοιπόν, μπορεί να μετατρέψει τα αγαπημένα σας φρούτα στο απόλυτα... υγιεινό παγωτό. Μία άλλη ιδέα είναι να ρίξετε μία ποσότητα γιαουρτιού μέσα και να γευτείτε το αγαπημένο σας παγωμένο γιαούρτι. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε πάνω σας!

ice


Άρωμα r-evolution: Έτσι ονομάζεται το πιρούνι που θα σας κάνει να φάτε ό,τι δεν είχατε δοκιμάσει ως τώρα. Οι ικανότητές του μπορεί να αγγίζουν τα όρια της τρέλας, αλλά είναι όντως πραγματικότητα. Τι θα λέγατε, ενώ τρώτε μπρόκολο να έχετε τη μυρωδιά ενός σοκολατένιου κέικ στο πιάτο σας; Με το aroma r-evolution μπορείτε να τρώτε ό,τι θέλετε και το πιρούνι σας να βγάζει το άρωμα του πιο αγαπημένου σας φαγητού. Δεν ξέρουμε για εσάς, εμείς πάντως ήδη το ζητήσαμε!

arwma

Διαβάστε ακόμα:

Kαφετιέρα με αναγνώριση χεριού