Τo top 6 των app που πρέπει να έχει κατεβάσει κάθε γυναίκα που σέβεται... τη μόδα

Ερμιόνη Σαρρή
Τo top 6 των app που πρέπει να έχει κατεβάσει κάθε γυναίκα που σέβεται... τη μόδα

Το σερφάρισμα αποκτάει νόημα

Η ζωή μας αναμφίβολα περιτριγυρίζεται από την τεχνολογία και το διαδίκτυο. Επικοινωνούμε με όποιον θέλουμε (σε κάθε σημείο της γης), ενημερωνόμαστε στο άψε σβήσε για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο και γενικώς δεν αφήνουμε τίποτα να περάσει ασχολίαστο. Είμαστε όμως και κορίτσια που αγαπάμε τη μόδα και θέλουμε κάθε μας εμφάνιση να χαρακτηρίζεται από στυλ και όλοι να μας θαυμάζουν για τις εντυπωσιακές μας εμφανίσεις. Χαζεύουμε περιοδικά, διαβάζουμε site (γκούχου γκούχου) και μέρα νύχτα είμαστε με ένα κινητό ή tablet στο χέρι.


Κακά τα ψέματα κάθε φορά που δεν έχετε τίποτα απολύτως να κάνετε (βλέπε αναμονή στη στάση του λεωφορείου ή του μετρό), αρχίζετε το σερφάρισμα για να ανακαλύψετε τις νέες τάσεις της μόδας και τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο αυτό. Εκτός, λοιπόν, από το μας διαβάζετε ( αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει), μπορείτε να κατεβάσετε τα καλύτερα application μόδας που θα σας μεταμορφώσουν στο απόλυτο fashion icon. Πάμε να δούμε ποια είναι:

Polyvore: Ένα από τα πιο γνωστά app που έχει κάνει πολλές γυναίκες να πίνουν νερό στο όνομά του. Αν ανήκετε, λοιπόν, και εσείς στην κατηγορία «δεν έχω πάλι τι να βάλω»( και ποια γυναίκα δεν το λέει),το polyvore θα σας λύσεις τα χέρια. Απίστευτα look θα σας βγάλουν από αυτό το καθημερινό δίλημμα ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να ρίξετε και μία ματιά και στις ιδέες του πάνω σε θέματα ομορφιάς και διακόσμησης.

Stylebook: Η γκαρνταρόμπα της Cher Horowitz's μπροστά σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Και ξέρετε τι άλλο μπορείτε να κάνετε μέσω του συγκεκριμένου app; Να συλλέξετε φωτογραφίες με τα outfit κάθε ημέρας, ώστε να σας υπενθυμίζει τι βάλατε και πότε. Ενθουσιαστήκατε, ε;

Pose: Κάτι σαν χάρτης του στυλ. Μέσα από το pose μπορείτε να δείτε ανάλογα με τον τόπο και τον καιρό, τι έχουν επιλέξει να φορέσουν οι υπόλοιποι χρήστες και να αφήσετε τη φαντασία σας να καλπάσει. Λίγες φορές άλλωστε έχετε δει μία κοπέλα να συνδυάζει καταπληκτικά ένα πουλόβερ που εσείς έχετε κρύψει πολύ καλά στη ντουλάπα μόνο και μόνο επειδή το θεωρούσατε εκτός μόδας; Τι να λέμε, όλες τα ίδια παθαίνουμε, για αυτό κατεβάστε το και ανακυκλώστε τα ρούχα σας σε χρόνο... dt!

FAD- The Ultimate Fashion Dictionary: Με άλλα λόγια το λεξικό της μόδας. Μέσα μπορείτε να βρείτε την απάντηση για κάθε σας ερώτημα γύρω από το χώρο αυτό και να τους εκπλήξετε όλους με τις γνώσεις σας. Μάθετε πολύ γρήγορα και εύκολα τις διαφορές μεταξύ των υφασμάτων, αλλά ταυτόχρονα ενημερωθείτε για πάνω από 1300 όρους της μόδας. Από ότι καταλαβαίνετε έχει να πέσει πολύ... διάβασμα.

The Hunt: Πόσες φορές δεν έχετε δει κάποια διάσημη κυρία ή fashion blogger να φοράει κάτι και είπατε ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ.Σίγουρα πολλές (εμείς να δείτε). Αν πάλι δεν ξέρετε τη μάρκα του και θέλετε απεγνωσμένα να το αγοράσετε, ποστάρετε τη φωτογραφία στο συγκεκριμένο app και σίγουρα θα βρεθεί κάποιος που θα σας δώσει τα φώτα του.

Stylect: Είστε λάτρεις των παπουτσιών; Ο παράδεισος βρίσκεται στο κινητό σας. Το stylect μπορεί να σας ταξιδέψει με πάνω από 50.000 σχέδια παπουτσιών καλύπτοντας τις επιθυμίες ακόμα και των πιο απαιτητικών. Ψηλοτάκουνα, φλατ ή αθλητικά έχουν βρει το δικό τους διαδικτυακό χώρο και σας παρουσιάζονται.

Ελπίζουμε να έχετε ξεκινήσει ήδη το κατέβασμα!

Διαβάστε ακόμα:

Φέτος τα Χριστούγεννα τυλίξτε τα δώρα σας όπως οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας

Τα πιο έξυπνα gadgets: Θα σας λύσουν τα χέρια και θα κάνουν τη μαγειρική παιχνιδάκι!