To απόλυτο γυναικείο gadget που θα σας «λύσει» τα χέρια!

To απόλυτο γυναικείο gadget που θα σας «λύσει» τα χέρια!

Θα σας ενθουσιάσει

Ποιος είπε πως τα gadgets απευθύνονται αποκλειστικά σε άντρες; Οκ, μπορεί εμείς να παθιαζόμαστε περισσότερο, αλλά και σε εσάς τις γυναίκες δεν περνούν απαρατήρητα. Όταν, δε, μιλάμε για έξυπνο gadget που σας λύνει τα χέρια τότε να είσαστε σίγουρες πως θα το λατρέψετε.

Η εταιρεία Sanho, στα πλαίσια του Consumer Electronics Show (CES), παρουσίασε ένα διαφορετικό αξεσουάρ που συνδυάζει τον... καλλωπισμό με την ψηφιακή τεχνολογία. Ο λόγος για το Hyper Pearl, το οποίο λειτουργεί τόσο ως ένα μικρό, απόλυτα φορητό καθρεφτάκι, όσο και ως φορητή επαναφορτιζόμενη μπαταρία!


Το Pearl είναι η πρώτη συσκευή που κάνει αυτό τον συνδυασμό και όπως είναι προφανές απευθύνεται σε γυναίκες που αφενός θέλουν να διορθώσουν ορισμένες λεπτομέρειες στο πρόσωπό τους, αφετέρου ανησυχούν μήπως τελειώσει η μπαταρία στο smartphone τους.


Η συσκευή έχει δύο καθρέπτες, έναν κανονικό και έναν που μεγεθύνει 3Χ, ενώ ενσωματώνει μία φορητή μπαταρία με χωρητικότητα 3000 mAh. Η χωρητικότητα αυτή είναι αρκετή για μία πλήρη φόρτιση ενός iPhone ή οποιουδήποτε Android smartphone. Το βάρος είναι στα 119 γραμμάρια, ενώ η επαναφόρτιση απαιτεί 2-3 ώρες. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα (κόκκινο, ασημί και χρυσό). Η τιμή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι στα 40 δολάρια και σύντομα θα μπορείτε να το παραγγείλετε και μέσω Διαδικτύου.

Τι λέτε, θα ενδώσετε στον... πειρασμό;