Υπάρχει ένα ζώο στο μπουκάλι μου

Υπάρχει ένα ζώο στο μπουκάλι μου

Οι φελλοί μπουκαλιών κρασιού είναι πλέον ξεπερασμένοι. Προτιμήστε να σφραγίσετε τα μπουκάλια σας με ένα ζώο.

Μπορεί να μην είναι το πιο χρήσιμο gadget που υπάρχει, ούτε να προσφέρει κάποια ριζοσπαστική λύση στη καθημερινότητά σας, χρησιμεύει όμως ωραιότατα στο να κάνει πιο διασκεδαστική την κουζίνα σας και να της δώσει αρκετό χιούμορ.

Τα ζώα μπορεί να χώνουν συνέχεια τη μύτη τους στις γωνιές του σπιτιού, τα συγκεκριμένα τετράποδά όμως θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα τη κάβα σας. Η γερμανίδα σχεδιάστρια Charlotte Van Der Horst, μέλος του LOT LAB, σχεδίασε αυτά τα ιδιαίτερα wine stoppers που αντικαθιστούν τους κοινούς φελλούς και διατηρούν το κρασί σας φρέσκο μέσα στο μπουκάλι του. Αυτό που τα κάνει τόσο ξεχωριστά, είναι πως το πάνω μέρος τους που προεξέχει από το μπουκάλι, είναι το σώμα ενός ζώου που φαίνεται να έχει σφηνώσει το κεφάλι του μέσα στο στόμιο και να προσπαθεί να ξεκολλήσει.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ζέβρες, τίγρεις, πρόβατα, καμηλοπαρδάλεις, άλογα, ακόμα και πιθήκους, και να κάνετε τα μπουκάλια σας το κυρίως θέμα συζήτησης στη παρέα –και αφορμή για ξεκαρδιστικά αστεία.

Μάθετε περισσότερα εδώ.