Η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται στο snooze

Η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται στο snooze

Αν δεν μπορείτε να νικήσετε με τίποτα τον αιώνιο εχθρό που ονομάζεται «snooze» στο ξυπνητήρι, ζητήστε τη βοήθεια της Δύναμης.

Κάθε πρωί η ίδια ιστορία, κάθε πρωί η ίδια αιώνια μάχη. Το ξυπνητήρι χτυπά την προκαθορισμένη ώρα που εσείς έχετε ρυθμίσει, κανένας από εσάς (κι εμάς) όμως, δεν είναι πρόθυμος να το υπακούσει και να σηκωθεί από το ζεστό του κρεβάτι. Τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά αν αντί για το «ντριν ντριν» του ξυπνητηριού, αυτός που σας καλούσε να ξυπνήσετε ήταν η Αυτού Μεγαλειότης του ο Άρχοντας των Sith, Darth Vader.

O σκοτεινός άρχοντας της επικής τριλογίας του Star Wars αποφάσισε να πάρει το ζήτημα στα χέρια του και μετατράπηκε σε μια ξεχωριστή λάμπα με ενσωματωμένο ξυπνητήρι. Το κεφάλι του είναι το αμπαζούρ του φωτιστικού, για να μας εμφανίσει και την φωτεινή πλευρά του, ενώ στο σώμα του εμφανίζεται με ψηφιακή ευδιάκριτη απεικόνιση η ώρα, με την επιλογή της ρύθμισης ξυπνητηριού ώστε να αφήσετε τον Darth Vader να βγάλει το φίδι από τη τρύπα στο πρόβλημα της πρωινής αφύπνισης.

Η λάμπα αυτή, που θα γίνει αντικείμενο-φετίχ για τους φανατικούς της ιστορικής ταινίας του George Lucas, περιλαμβάνει επίσης στη λειτουργία της και mp3 player, αν θέλετε να ακούσετε και κάτι άλλο πέρα από την τρομακτική, ασθμαίνουσα φωνή του άρχοντα της Σκοτεινής Πλευράς.

Εξασκηθείτε με το φωτόσπαθό σας και κάντε τη παραγγελία σας εδώ.