Συνηθίζει να απαντά με «ha ha» στα μηνύματά σου; Οι επιστήμονες έχουν κάτι να σου πουν...

Ερμιόνη Σαρρή
Συνηθίζει να απαντά με «ha ha» στα μηνύματά σου; Οι επιστήμονες έχουν κάτι να σου πουν...

Μήπως έπρεπε να σου απαντήσει με... he he;

Γνωρίζεις πολύ καλά πως ο τρόπος που απαντά κάποιος στα μηνύματα προδίδει απόλυτα και αυτά που σκέφτεται. Ναι αν δεν απαντήσει καθόλου, σημαίνει πως ούτε σκέφτεται, ούτε νιώθει όπως και εσύ. Πάμε όμως παρακάτω, στο σημείο που εσύ έχεις «πετάξει» τη θεϊκή ατάκα για να ελαφρύνεις κάπως το κλίμα και να ευθυμήσετε και εκείνος απαντά με ένα... ha ha.Όντως γέλασε ή είπε να είναι λίγο... ευγενικός;

Λοιπόν, υπάρχει εξήγηση για όλες τις απαντήσεις και ιδού οι αναλύσεις. Από εδώ και πέρα θα ξέρεις πώς πρέπει να απαντάς και εσύ σε ανάλογες περιστάσεις.

Ha ha ha: Αν και πολλές φορές μπορεί να σου εμφανιστεί και ως hahaha, bahaha, ba ha, όλα όμως αυτά έχουν την ίδια εξήγηση. Ο δέκτης του μηνύματός σου δε γέλασε πραγματικά, απλά είπε να φανείς κάπως... ευγενικός. Σίγουρα κατάλαβε το χιούμορ σου αλλά ΟΚ δε συνέβη και τίποτα.

LoL: Αν λάβεις τη συγκεκριμένη λέξη ως απάντηση, μπορείς να πάρει μία βαθιά ανάσα καθώς, σύμφωνα με έρευνες, όσοι πληκτρολογούν LOL όντως γελάνε και μάλιστα αρκετά. Το αστείο σου έπιασε τόπο, don’t worry.

He he: Ούτε εμείς το γνωρίζαμε, αλλά πίσω από το he he κρύβεται μία πιο πικάντικη δόση γέλιου. Συνηθίζεται σε συνομιλίες, όχι και τόσο... φιλικές.