Frink: Το app που σου επιτρέπει να πίνεις το ποτό σου δωρεάν

Ερμιόνη Σαρρή
Frink: Το app που σου επιτρέπει να πίνεις το ποτό σου δωρεάν

Ναι, είναι μία εφαρμογή γίνεται φίλος σου και σε κερνάει ένα ποτάκι κάθε βράδυ

Θες να βγεις, αλλά δεν έχει τελειώσει ούτε το πρώτο 15νθημερο του μήνα και ο τραπεζικός σου λογαριασμός κοντεύει να πιάσει... πάτο. Από την άλλη, τα cocktails μετά το γραφείο με φίλους και συναδέλφους έχουν γίνει η νέα σου αγαπημένη συνήθεια. Εεε, στο «Frinks» θα βρεις το δικό σου χορηγό, το δικό σου φίλο που σου κερνάει ένα ποτό.

frink logo 629e1

Και επειδή, όπως σου έχουμε ξαναπεί, εδώ στο Queen.gr πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε, εγώ το κατέβασα και το... τέσταρα. Πάτησε download, έκανα την εγγραφή μου (δωρεάν, μην αγχώνεσαι) και απλά κούνησα το σέικερ.

frink web screen 01 en 50cfa

Η εφαρμογή μου χάρισε ένα κουπόνι και με άφησε να διαλέξω σε ποιο μαγαζί θέλω να το εξαργυρώσω. Μέσω του gps μου έδωσε το δικαίωμα να βρω κάποιο κοντινό σου μπαράκι ή γενικώς να χαζέψω όλα τα προτεινόμενα hot spots της πόλης. Το βρήκα, πάτησα πως θέλω ένα frink (δωρεάν ποτό) για σήμερα και με αυτό τον τρόπο δώσαμε το ραντεβού μας.

12067182 1049579008417033 1390040362 n a9de2

Το βράδυ πήγα, έδειξα στο σερβιτόρο το κουπόνι που είχα στο κινητό μου και εκείνος με κέρασε ένα ποτό με το χαμόγελο στα χείλη. Τόσο απλά και τόσο οικονομικά.

Να σε ενημερώσω βέβαια πως τα μπαράκια σου δίνουν κουπόνι με ένα συγκεκριμένο ποσό που μπορείς να εξαργυρώσεις. Αν, δηλαδή, το κουπόνι σου αντιστοιχεί σε 6 ευρώ και εσύ παραγγείλεις κάτι με 8 ευρώ, τότε πρέπει να πληρώσεις τη διαφορά.

Κατέβασέ το και τα βράδια σου από εδώ και πέρα θα έχουν άλλη... γεύση.

Διάβασε ακόμα: