Το Whatsapp αλλάζει: Πώς θα ανταλλάσσεις πλέον μηνύματα;

Ερμιόνη Σαρρή
Το Whatsapp αλλάζει: Πώς θα ανταλλάσσεις πλέον μηνύματα;

Σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες ως whatsapp addicted κορίτσια

Το whatsapp, κατά τη γνώμη μου πάντα, έχει αφήσει τα κλασσικά μηνύματα του κινητού μια για πάντα στο παρελθόν. Άνθρωποι όλων των ηλικιών έχουν κατεβάσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή στα κινητά τους και έτσι επικοινωνούν γρήγορα και άμεσα. Μπορείς να βλέπεις τι ώρα μπήκε η φίλη σου, ο αγαπημένος σου ή ακόμα και η μαμά σου μέσα στην εφαρμογή και έτσι να καταλάβεις αν έχουν διαβάσει ή όχι το μήνυμά σου.

Ναι, ναι όλες μας έχει τύχει να κάνουμε μία μικρή παρακολούθηση μέσω whatsapp για να καταλάβουμε αν κάποιος μας αγνοεί ή απλά έχει αφήσει το κινητό του στην άκρη. Ποιες αλλαγές όμως ετοιμάζονται να κάνουν οι τεχνικοί της συγκεκριμένης εφαρμογής;

Μην ανησυχείς, οι εξελίξεις είναι θετικές αφού πια θα μπορείς να κάνεις κάποιες λέξεις ΄΄bold΄΄ , έντονες δηλαδή. Αλλάζουν οι γραμματοσειρές και σε λίγο καιρό όλοι μας θα μπορούμε να γράφουμε με italics (πλάγια) και tilde ( γραμμή πάνω στη λέξη).

nea minimata whatsapp a3f53

Πώς θα γίνεται, όμως, αυτό;

Για να γίνει bold μία λέξη θα πρέπει να τοποθετείς στην αρχή και το τέλος της από ένα αστεράκι κολλητά στα γράμματά της (π.χ *αγαπώ*). Για να γράψεις με τη γραμματοσειρά italics θα πρέπει να ακολουθήσεις την ίδια τακτική απλά αντί για αστεράκι θα πρέπει να προσθέτεις από μία κάτω παύλα (π.χ _αγαπώ_). Τέλος, για το tidle προσθέτεις το σύμβολο με την κυματιστή γραμμή (π.χ ~αγαπώ~).

pws tha grafw sto neo whatsapp eb4f0

Οι αλλαγές αυτές έχουν ήδη γίνει σε μερικούς χρήστες και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε όλοι αυτή τη δυνατότητα. Εσύ θα τους αντισταθείς; Εγώ, όχι!

Διάβασε ακόμα:

5 + 2 σημάδια που αποδεικνύουν πως είσαι «εθισμένη» με το Whatsapp

Ποια καρδιά; Μάντεψε ποιο είναι το emoji που έχει προκαλέσει πανικό στα social media

Παραδέξου το! 4 πράγματα που σε φρικάρουν αφάνταστα μέσα στα social media