4 τύποι χρηστών στα social media που απλά μας εκνευρίζουν

Ερμιόνη Σαρρή
4 τύποι χρηστών στα social media που απλά μας εκνευρίζουν

Σας ζητάμε απλά να «βάλετε» φρένο. 

Τα social media είναι ένας φανταστικός κόσμος και πλέον το «δεξί» μας χέρι για πολλά πράγματα. Από εκεί πλέον μαθαίνουμε τα πάντα και έχουμε καταφέρει να βρούμε με μία απλή αναζήτηση ακόμα και το κοριτσάκι που καθόταν στο διπλανό καρεκλάκι στο νηπιαγωγείο. Μήπως όμως μερικοί μερικοί μας κάνουν να βγάζουμε αφρούς από το στόμα ή και καπνούς από τα αυτιά όποτε πατάμε το Log in. Θα στους περιγράψουμε με λίγα λόγια γιατί πολύ απλά υπάρχουν και στη δική σου ζωή.

Mrs.(ή Mr.) status: Θα ακουστώ ξινή ίσως και στριφνή, αλλά πόσα status μπορεί να αντέξει η κεντρική μας σελίδα από το ίδιο άτομο. Αυτό που μερικοί μερικοί δε μας αφήνετε στιγμή να ξεχάσουμε το όνομά σας ή τις κινήσεις σας καταντά τουλάχιστον εκνευριστικό.

Η «εθισμένη» στα παιχνίδια: Ναι, μπορεί να σου φαίνεται αδιανόητο (σχεδόν ανήθικο) αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που δεν παίζουν παιχνίδια στο facebook. Και αφού τους ξέρεις, γιατί επιμένεις να στέλνεις προσκλήσεις; Όχι, δε θα σου δώσουμε καμία ζωή για το Candy Crush, πάρε το απόφαση.

Η/O αισθηματίας: Και μπορεί η Λαίδη να έχει αφήσει ιστορία με τον στίχος «οι χωρισμένοι δε γιορτάζουν ποτέ», στο facebook όμως οι χωρισμένοι ποστάρουν... συνεχώς. Όλοι μας χωρίσαμε, όλοι μας τσακωθήκαμε αλλά κράτα τον πόνο και τα νεύρα σου μακριά από τα social media.Το ίδιο ισχύει και για τους ερωτευμένους. Γενικώς, πόσα hashtag #loveyou, #missu να αντέξουμε;

oh no giphy d61d9

Ο/Η παντογνώστης: Μα πώς μπορείς να παίρνεις θέση για όλα όσα γίνονται στον κόσμο; Είσαι εσύ που γνωρίζεις όλα όσα γίνονται σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία και φυσικά είσαι fan μία συγκεκριμένης παράταξης. Εμείς μαζί σου αλλά σε παρακαλούμε μην γράφεις και ξαναγράφεις τις απόψεις σου σε καθημερινή βάση. Τα είπες μία, τα είπες δύο... φτάνει.

Διάβασε ακόμα:

Βράχηκε το κινητό σου; Δες τι πρέπει να κάνεις (πριν βάλεις τις φωνές)

DPG Network