Η καθημερινότητα σου είναι ένας χάος; Αυτές οι εφαρμογές θα τη βάλουν σε τάξη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η καθημερινότητα σου είναι ένας χάος; Αυτές οι εφαρμογές θα τη βάλουν σε τάξη

Θα μας ευγνωμονείς...

Είσαι πολυάσχολη, έχεις πολλά πράγματα στο μυαλό σου και τα ραντεβού της δουλειάς σου έχουν προκαλέσει ένα χάος στη ζωή σου; Αν είσαι ένα εργαζόμενο κορίτσι –σαν κι εμάς- που έχεις φουλ πρόγραμμα και ξεχνάς πάντα να κάνεις σημαντικά πράγματα, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Ψάξαμε και βρήκαμε 4 εφαρμογές με ημερολόγια, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις τάξη στη ζωή σου. Κι έτσι και όλα τα ραντεβού σου θα κανονίσεις και τον καφέ με τις φίλες σου θα τον πιεις.

Δες παρακάτω και διάλεξε αυτή που σε καλύπτει περισσότερο.

Google Calendar

Google Calendar

Το πιο ωραίο χαρακτηριστικό του Google Calendar είναι τα εφέ που έχει για τους νέους στόχους που βάζεις. Μπορείς μάλιστα να προσθέσεις κι ένα δικό σου προσωπικό στόχο και η εφαρμογή θα την προγραμματίσει στο δικό σου ημερολόγιο. Η εφαρμογή μάλιστα περιέχει και άλλες επιλογές, όπως για παράδειγμα, μπορείς να προγραμματίσεις κάθε πότε θα σου εμφανίζει τα γεγονότα (κάθε μέρα, κάθε τρεις μέρες, ανά μία εβδομάδα ή και μήνα). Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις και αστεία και χαριτωμένα σχέδια στα σημαντικά event, που θες να παρευρεθείς, ενώ συμπεριλαμβάνει και χάρτη της τοποθεσίας του εκάστοτε event. Την εφαρμογή αυτή μπορούν να την κατεβάσουν οι χρήστες Android και iOS και είναι δωρεάν.

Rolo

Rolo

Αυτή η εφαρμογή είναι κατάλληλη για κάποιον που θέλει να έχει την απόλυτη ισορροπία στη ζωή του. Το ημερολόγιο αυτό έχει έναν κύκλο, το οποίο σου δείχνει πως είναι προγραμματισμένος ο χρόνος σου, χωρίζοντας το σε δραστηριότητες, meetings, γεύματα κ.ο.κ. Η συγκεκριμένη εφαρμογή διατίθεται μόνο σε συσκευές iOS και είναι δωρεάν από το appstore.

Raft

Raft

Η παρέα σου είναι μεγάλη και δυσκολεύεσαι κάθε φορά να συνεννοηθείς μαζί του για το τι θα κάνετε; Το Raft είναι η καταλληλότερη εφαρμογή για σένα και τους φίλους σου που θέλετε να κάνετε πράγματα μαζί ή ακόμη και με τον σύντροφο σου. Σας δίνει μάλιστα τη δυνατότητα να σχολιάζετε και να κάνετε like στα σχέδια των φίλων σας, κάνοντας τα event σας χαριτωμένα και μοναδικά με gifs και emoji’s. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές iOS και είναι δωρεάν.

Fantastical 2

Fantastical 2

Για κάποιον που είναι απασχολημένος όλο το 24ωρο το Fantastical 2 θα γίνει ο καλύτερος του φίλος. Η συγκεκριμένη εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα μεταξύ άλλων, να το συγχρονίσεις με το ημερολόγιο του iPhone σου, κάτι που θα υπενθυμίζει τα πάντα κι έτσι δεν θα ξανά ξεχάσεις τίποτα απολύτως. Η εφαρμογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές iOS και θα σου κοστίσει κάτι λιγότερο από 3 ευρώ για να την αποκτήσεις.