Τι ώρα είναι; Ε δεν θα ‘ναι...

Τι ώρα είναι; Ε δεν θα ‘ναι...

Όταν νιώθετε πως σας κυνηγά ο χρόνος, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το ρολόι και ξεχάστε για λίγο σκοτούρες και υποχρεώσεις.

Είναι μερικές φορές μέσα στη μέρα, που τρέχετε να προλάβετε ένα deadline, ένα ραντεβού ή ένα meeting, αν έχετε οικογένεια και παιδιά το πρόγραμμά σας είναι συνεχώς φορτωμένο με διαδρομές και υποχρεώσεις, αν είστε φοιτητής τα μαθήματα και οι εργασίες τρέχουν μπροστά από τα μάτια σας κι εσείς προσπαθείτε να τα προλάβετε όλα, αν... ουφ.

Σε όποια φάση της ζωής σας κι αν βρίσκεστε, το κοινό χαρακτηριστικό είναι ένα. Η αγχωτική καθημερινότητα και όσα φέρνει μαζί της. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα νιώθετε πως όλα έρχονται και μαζεύονται πάνω από το κεφάλι σας και το στρες έχει κάτσει πάνω στο στήθος σας σαν ελέφαντας, κάντε ένα διάλειμμα, κοιτάξτε για μερικά δευτερόλεπτα το Whatever Wall Clock που θα έχετε κρεμασμένο στον τοίχο σας, κλείστε τα μάτια σας και επικεντρωθείτε στο μήνυμά του. Whatever. Και όλα θα μπουν σε μια σειρά από μόνα τους.

Βέβαια καλό θα είναι να δώσετε και λίγη προσοχή στην ώρα γιατί, καλή η αυτοσυγκέντρωση και ο διαλογισμός, αλλά το αφεντικό σας ίσως να μην έχει την ίδια άποψη.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το Whatever Wall Clock από εδώ.