Τα καλύτερα tricks για να κλείσεις τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Ερμιόνη Σαρρή
Τα καλύτερα tricks για να κλείσεις τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Πάσχα έρχεται σε δύο μήνες και οι πιο ανυπόμονες χαζεύουμε ήδη τις νέες collections των αγαπημένων μας brands για να βρούμε το φετινό μας μαγιό για το… νησί. Ναιιι, δεν είσαι μόνη σε αυτό τον κόσμο. Γιατί τι πιο ωραίο και πιο αναζωογονητικό σε αυτή τη ζωή από ένα τριήμερο στον αγαπημένο σου προορισμό;

Πώς θα καταφέρεις να κλείσεις οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια και έτσι να ρίξεις το «budget» των διακοπών σου;

-Αναζήτησε το… JetRadar: Η συγκεκριμένη εφαρμογή σε ενημερώνει 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα για το κόστος των πτήσεων σε όλο τον κόσμο. Δηλαδή, αν θες να κάνεις απλά ένα ταξίδι στο εξωτερικό και απλά δεν έχεις επιλέξεις προορισμό, το jetradar μπορεί να σε βγάλει από το δίλημμα. Μέσα από το app αυτό θα βρεις τους προορισμούς που συμβαδίζουν με το budget σου. Επίσης, μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το alert για να μάθεις πότε θα «πέσει» η τιμή στα αεροπορικά εισιτήρια για την αγαπημένη σου πόλη.

-Το ‘’travelzoo’’ δεν το ξέρεις; : Μία ακόμα εφαρμογή που θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρήματα για το επόμενο ταξίδι σου είναι το… travelzoo. Με ένα απλό scroll down θα βρεις τα πιο οικονομικά ταξίδια (aka και αεροπορικά).

- Για μπες στο… google flights: Η google όλα τα ξέρει, όλα τα μπορεί. Πάτα στη αναζήτηση google flights και να είσαι σίγουρη πως θα βρεις την πιο οικονομική πτήση για το μέρος που θες. Και το σημαντικότερο; Τώρα πια έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για το πότε πρόκειται να «ανέβει» ή να «κατέβει» η τιμή του εισιτηρίου.