Γεμίστε σκουριά το όχημά σας

Γεμίστε σκουριά το όχημά σας

Μπροστά στον φόβο να μην σας κλέψουν το αυτοκίνητο/μηχανάκι/ποδήλατο, τα σκουριασμένα σημάδια θα γίνουν ο καλύτερός σας φίλος.

Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν σκληρά μέτρα, λένε, και ζώντας σε μια πόλη όπου το ποσοστό των κλοπών οχημάτων, από αυτοκίνητα μέχρι πατίνια, αυξάνεται με δραματικούς ρυθμούς, μπορείτε να φανταστείτε πόσο σκληρά πρέπει να είναι τα μέτρα προφύλαξης που θα πάρετε. Τόσο σκληρά, ώστε να χρειαστεί να γεμίσετε με σημάδια από σκουριά το όχημά σας, για να μην τραβά τα βλέμματα και, έτσι, να μείνει για περισσότερο καιρό μαζί σας.

Αγχωθήκατε; Δεν υπάρχει λόγος. Προφανώς και δεν χρειάζεται να καταστρέψετε το αυτοκινητάκι σας για να προφυλαχτείτε από μια μελλοντική απειλή, που μπορεί και να μην γίνει ποτέ, μπορείτε όμως να παίξετε ένα ύπουλο παιχνίδι με τους επίδοξους κλέφτες.

Τα Anti-Theft Rust Stickers, είναι μια σειρά από αυτοκόλλητα που έχουν το σχήμα και το χρώμα αληθινής σκουριάς, και τα οποία κολλάτε πάνω στο όχημά σας ώστε να του δώσουν μια πιο παλαιωμένη, βρώμικη και, εν τέλει, αποκρουστική εμφάνιση. Έτσι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο κλέφτης που θα περάσει από μπροστά του να σκεφτεί πως δεν υπάρχει όφελος στο να κλέψει ένα σκουριασμένο όχημα, και να το αφήσει στην ησυχία του.

Αν, ωστόσο, σκέφτεστε πως δεν θέλετε το καινούργιο σας όχημα να μοιάζει παλιό και χαλασμένο, κάντε στον εαυτό σας την ακόλουθη ερώτηση: Τι προτιμώ; Να έχω το αυτοκίνητό μου μέχρι να το βαρεθώ και να πάρω άλλο, στην όποια μορφή του, ή να κατέβω μια μέρα στον δρόμο και να βρω κοπανιστό αέρα; Νομίζω συνεννοηθήκαμε.

Μάθετε περισσότερα εδώ.