Βάλε το ποτήρι σου εκεί, πάνω στη ντομάτα

Βάλε το ποτήρι σου εκεί, πάνω στη ντομάτα

Να κάτι που δεν περιμένατε πως θα πείτε ποτέ, σίγουρα όμως θα μπείτε στον πειρασμό.

Λίγο πολύ όλοι μας είμαστε κάπως υποχόνδριοι απέναντι στις στάμπες που αφήνουν τα ποτήρια πάνω στο τραπέζι, ειδικά αν έχουμε καλεσμένους στο σπίτι που δεν προσέχουν και τα αφήνουν όπως να 'ναι, όπου να 'ναι, με αποτέλεσμα όταν φεύγουν τα τραπέζια σας να έχουν γεμίσει κύκλους.

Αν θέλετε να βγάλετε τη Μόνικα (από τα «Φιλαράκια», προφανώς) που κρύβετε μέσα σας, αλλά με έναν τρόπο που δεν θα καταπιέζει τους άλλους, αντιθέτως θα τους κάνει να το διασκεδάζουν, σκορπίστε στο σπίτι σας μερικά φύλλα μαρουλιού, φέτες ντομάτας, κρεμμυδιού, τυριού και λίγα ψωμάκια του τοστ.

Όχι δεν σας κάνουμε πλάκα. Αυτή τη μορφή έχουν τα σουβέρ με την ονομασία «Sandwich Coasters», και είναι ακριβώς αυτό. Ότι υλικά μπορεί να χρησιμοποιείτε για ένα σάντουιτς, τώρα υπάρχουν σε πλαστική εκδοχή και είναι εδώ για να προστατεύσουν τα τραπέζια σας από τους υγρούς εισβολείς της στάμπας. Συνδυάζοντας το πρακτικό κομμάτι, που θα ηρεμίσει το ψυχαναγκαστικό τέρας μέσα σας, με το χιουμοριστικό, που θα χαρίσει διασκεδαστικές στιγμές στους καλεσμένους σας αλλά και σε εσάς, αυτά τα σουβέρ είναι η λύση που θα ικανοποιήσει τους πάντες. Αρκεί να μην τα μπερδέψετε με τα αληθινά και τρέχετε στα επείγοντα.

Μπορείτε να τα παραγγείλετε από με ένα κλικ εδώ.