Βρήκαμε το πιο κομψό gadget για το χαμόγελο σου!

Βρήκαμε το πιο κομψό gadget για το χαμόγελο σου!

Η Marilyn Monroe είχε πει κάποτε πως το καλύτερο μακιγιάζ που μπορεί να «φορέσει» μια γυναίκα είναι το χαμόγελό της και η αλήθεια είναι ότι όσα προϊόντα ομορφιάς κι αν βάζεις στο πρόσωπό σου, η λάμψη σου θα μένει κρυμμένη, αν δεν χαμογελάς.

Είσαι σίγουρη, όμως, ότι φροντίζεις όπως πρέπει για το χαμόγελό σου; Αλήθεια, πόσο συχνά πλένεις τα δόντια σου και κυρίως, τι χρησιμοποιείς για το βούρτσισμά σου; Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που βλέπουν τον καθαρισμό των δοντιών σαν αγγαρεία ή απλούστατα, αν θέλεις να «αναβαθμίσεις» το χαμόγελό σου, αξίζει να δεις τη νέα μας «ανακάλυψη». Άλλωστε, με τις γιορτές να πλησιάζουν, δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα από το να πάρεις στον εαυτό σου ένα ξεχωριστό δώρο για να υποδεχθείς το 2018 ανανεωμένη και χαμογελαστή!

Ένα στυλάτο gadget για το χαμόγελο σου

«Σερφάροντας» στο Διαδίκτυο και αναζητώντας το καλύτερο -και πιο χρήσιμο- χριστουγεννιάτικο δώρο, πέσαμε πάνω σε ένα gadget για τη στοματική υγιεινή που «έκλεψε» τις εντυπώσεις μας. Ο λόγος για τη νέα ηλεκτρική οδοντόβουρτσα DiamondClean Rose Gold από τη Philips Sonicare.

Το γιατί μας «κέρδισε» -και γιατί αξίζει να τη δεις κι εσύ- το εξηγούν οι παρακάτω τρεις λόγοι!

phil2
  1. Θα χαίρεσαι να τη χρησιμοποιείς κάθε μέρα

Χάρη στον εργονομικό της σχεδιασμό για ευκολία στη χρήση, η Philips Sonicare DiamondClean σου προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία βουρτσίσματος, για αυτό και θα χαίρεσαι να τη χρησιμοποιείς κάθε ημέρα! Κάπως έτσι, λοιπόν, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ακόμη πιο καλές συνήθειες στην καθημερινή σου ζωή.

  1. Λευκαίνει τα δόντια σε μία μόλις εβδομάδα

Είτε λατρεύεις την τεχνολογία είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι… κάνει καλό στο χαμόγελό σου. Η πρωτοποριακή DiamondClean Rose Gold διαθέτει τη μοναδική τεχνολογία sonic που προσφέρει 62.000 κινήσεις ανά λεπτό και έτσι αφαιρεί έως και επτά φορές περισσότερη πλάκα σε σχέση με μία συμβατική οδοντόβουρτσα. Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, αφού είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι προσφέρει πιο υγιή ούλασε μόλις δύο εβδομάδες και πιο λευκά δόντια σε μόλις μία εβδομάδα!

Πώς τα καταφέρνει; Χάρη στις πέντε λειτουργίες καθαρισμού που διαθέτει για καθαρισμό και αφαίρεση της πλάκας, λεύκανση, γυάλισμα, φροντίδα των ούλων και απαλό καθαρισμό για ευαίσθητα δόντια και ούλα.

  1. Είναι ένα πραγματικό «κόσμημα» για το μπάνιο σου

Ο τρίτος λόγος που εξηγεί το γιατί θα την απολαύσεις είναι πως αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα για το μπάνιο σου και θα είσαι υπερήφανη να την έχεις δίπλα στα αγαπημένα σου καλλυντικά.

Είναι ένα κομψό gadget, εμπνευσμένο από τη μόδα, το οποίο όχι μόνο έχει όμορφο σχεδιασμό αλλά ταιριάζει και στην καθημερινή σου ζωή. Με εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας για τρεις εβδομάδες, ένα καινοτόμο ποτήρι φόρτισης που διακοσμεί το μπάνιο αλλά και μία κομψή θήκη φόρτισης και μεταφοράς που μπορεί να φορτίσει την οδοντόβουρτσα μέσω USB, η νέα Philips Sonicare DiamondClean Rose Gold σίγουρα θα σε «καλύψει».

phil3

Για όποιον λόγο κι αν την επιλέξεις, μην ξεχνάς πως το χαμόγελό σου είναι το πιο ισχυρό σου «όπλο» και το 2018, αξίζει να εστιάσεις σε αυτό για να έχεις πιο λευκά και υγιή δόντια για μια ζωή!