Μην σκοτωθείτε για τη μουσική -μοιραστείτε την

Ένα πολύ πρακτικό gadget έρχεται για να δώσει τη λύση στο αιώνιο πρόβλημα του μοιράσματος των ακουστικών.

Το να κάθεσαι στη παραλία ένα ζεστό καλοκαιριάτικο απόγευμα μαζί με τον σύντροφό σου και να ακούτε μουσική από το mp3 σας έχοντας από ένα ακουστικό ο καθένας στο αυτί του, είναι πολύ ρομαντικό και ιδανικό για καρτ ποστάλ, δεν θα το έλεγες και πολύ πρακτικό όμως. Γιατί κάποια στιγμή θα θες να ακούσεις καλύτερα τα τραγούδια, έχοντας και τα δύο ακουστικά, το ίδιο όμως θα θέλει και ο άλλος, και το ρομαντικό σκηνικό θα καταλήξει σε πετροπόλεμο.

Το συγκεκριμένο σενάριο μπορεί να συμβεί μεταξύ οποιουδήποτε ζευγαριού ανθρώπων και γίνεται ακόμα χειρότερο όταν υπάρχει ένα mp3 player για μια ολόκληρη παρέα που δεν έχει προνοήσει να πάρει περισσότερα μαζί της σε ένα ταξίδι. Για να βγάλει τον κόσμο από αυτό το τραγικό πρόβλημα που καταστρέφει σχέσεις εδώ και χρόνια, η εταιρεία Belkin κυκλοφόρησε ένα πολύ απλό αλλά εξαιρετικά πρακτικό gadget που λύνει μια και καλή το θέμα της μοιρασιάς των ακουστικών.

Το RockStar Headphone Splitter είναι ένα πολλαπλός υποδοχέας βυσμάτων για iPod, iPhone, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη συσκευή mp3 ή dvd, αρκεί να έχει μια θύρα εξόδου για να συνδεθεί. Περιλαμβάνει πέντε ξεχωριστές θύρες εισόδου ώστε να έχετε αρκετές εναλλακτικές και σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε την αγαπημένη σας μουσική με οποιονδήποτε, χωρίς σκοτωμούς και τραβολογήματα ακουστικών.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ