Τι ζητά κάθε κορίτσι που σέβεται τον Instagram λογαριασμό του

Τι ζητά κάθε κορίτσι που σέβεται τον Instagram λογαριασμό του

Είσαι social media addicted και εμείς είμαστε εδώ για σένα, σε καταλαβαίνουμε και σε στηρίζουμε, όσο το αγόρι σου φωνάζει να ασχολείσαι λιγότερο με το κινητό και το λογαριασμό σου στο Instagram. Γιατί πώς θα ήταν η καθημερινότητα χωρίς να τσεκάρεις τι ανέβηκε στο Insta; Χωρίς να μοιράσεις απλόχερα τις καρδούλες σου; Χωρίς να κάνεις έστω ένα story τη στιγμή που πήζεις στο γραφείο; Όλα αυτά (και ακόμη περισσότερα) τα κάνουμε κι εμείς. Σε μεγάλο βαθμό. Ομολογώ πως έχει τύχει να κοιμηθώ αγκαλιά με το κινητό, κοιτάζοντας το Instagram (και δεν συνέβη μόνο μία φορά…).

Το λοιπόν, το Instagram έχει κατακλύσει την καθημερινότητά μας και εσύ αναζητάς τρόπους για να βελτιώσεις το content με το οποίο τροφοδοτείς το λογαριασμό σου. Είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε μερικά πραγματάκια που πρέπει να είναι «σωστά» για να κερδίσεις περισσότερα likes:

#1 Σωστό φως

Το παν σε μία φωτογραφία είναι το σωστό φως. Αν το κινητό σου δεν έχει τις δυνατότητες, μην προσπαθήσεις να απαθανατίσεις νύχτα τον Λυκαβηττό γιατί εσύ μπορεί να νομίζεις ότι βλέπεις το φωτισμένο Λυκαβηττό, όμως οι υπόλοιποι θα δουν απλώς μια φωτεινή… βαβούρα.

#2 Σωστή τοποθεσία

Η σωστή τοποθεσία μπορεί να σε βοηθήσει στο να δημιουργήσεις και ένα «στοκ» φωτογραφιών, που θα ανασύρεις όποτε στερείσαι content. Προσπάθησε να υπάρχει μία στοιχειώδης συμμετρία (μην βγάζεις τη θάλασσα και η γραμμή του ορίζοντα είναι… στραβή), όπως και να φωτογραφίζεις το σημείο που σου αρέσει από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

#3 Σωστή στιγμή

Η στιγμή είναι το Α και το Ω μιας φωτογραφίας. Διότι όσο κι αν «στηθείς», δεν θα πετύχεις το αποτέλεσμα που θα λατρέψει ο follower σου. Διότι, πολύ απλά, της μόδας είναι ο αυθορμητισμός. Πώς θα το πετύχεις; Τώρα προλαβαίνεις να κρατήσεις για πάντα ζωντανά τα πιο αστεία, συγκινητικά και έντονα γεγονότα με το πάτημα ενός κουμπιού με το Alcatel 3X. Μπορείς να το ξεκλειδώσεις σε ένα μόλις δευτερόλεπτο εύκολα και γρήγορα, ενώ η λειτουργία Face Key προσφέρει ένα ανώτερο επίπεδο ασφάλειας καθώς μπορείς να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου κοιτάζοντας απλά την οθόνη! Μάλιστα, σαρώνει το πρόσωπό σου σε περισσότερα από 106 σημεία για να εξασφαλίσεις την υψηλή ακρίβεια της διαδικασίας αναγνώρισης. Αυτό σημαίνει ότι η τεχνολογία 3D αναγνώρισης προσώπου καθιστά αδύνατο το ξεκλείδωμα της συσκευής με τη χρήση μίας εικόνας. Πίστεψέ με, σε χρόνο dt, το έχεις ξεκλειδώσει και έχεις προλάβει να φωτογραφίσεις το πιτσιρίκι που κάνει διπλή κωλοτούμπα στον αέρα και βουτάει με το κεφάλι μέσα στη θάλασσα.

thalassa

#4 Σωστές selfies

Σου αρέσουν οι selfies και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Πρόσεξε, όμως, γιατί το θέμα είναι να βγαίνει προς τα έξω σωστά. Για παράδειγμα, η λήψη φωτογραφιών με το Alcatel 5 είναι ένα ατού, καθώς υπάρχει μία διπλή μπροστινή κάμερα που απευθύνεται σε όσους αρέσκονται σε selfies ή ομαδικές selfies καθώς η κάμερα αυτόματα ρυθμίζεται σε υπερευρυγώνια λήψη 120° όταν ανιχνεύσει πάνω από δύο πρόσωπα. Συγκεκριμένα, η λειτουργία Intelligent Field of View προσαρμόζεται αυτόματα από λήψη πορτρέτου σε υπερευρυγώνια, ανάλογα με το πλήθος των προσώπων στο κάδρο. Η συγκεκριμένη συσκευή ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό της και το γεγονός ότι είναι πιο μεγάλη από όσο δείχνει, χάρη στα πολύ μικρά περιθώρια των 5,7 ιντσών στην οθόνη.

#5 Σωστό κινητό

Το ακριβό κινητό δεν είναι απαραίτητα το σωστό κινητό. Υπάρχουν κινητά που κοστίζουν λιγότερο από 200 ευρώ και έχουν εξαιρετικές δυνατότητες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το Alcatel 3V καθώς, χάρη στις δύο πίσω κάμερες που διαθέτει, σου δίνει τη δυνατότητα να τραβάς επαγγελματικές φωτογραφίες. Η επανεστίαση και το εφέ bokeh σε πραγματικό χρόνο είναι μοναδικά χαρακτηριστικά που μπορείς να χρησιμοποιείς είτε κατά τη διάρκεια της λήψης είτε κατά την επεξεργασία της φωτογραφίας.

Πώς θα πετύχεις το Bokeh εφέ;



Αυτά από εμάς ως -ελάχιστες- συμβουλές. Καλή Instagramική επιτυχία!