Χαμογελάστε με το πάτημα ενός κουμπιού

Χαμογελάστε με το πάτημα ενός κουμπιού

Λυπηθείτε, κλάψτε, θυμώστε, δώστε ένα φιλί, παίξτε το έξυπνος, ότι θέλετε τέλος πάντων.

Το ότι όλοι μας περνάμε τη μισή μέρα κάνοντας chat, είτε μέσω mail και chat-boxes, είτε με μηνύματα μέσω κινητών, είναι γνωστό. Το ότι τα emoticons είναι αναπόσπαστο κομμάτι των συνομιλιών μας, επίσης. Πόσες, άπειρες, φορές σας έχει τύχει όμως, να θέλετε να εισάγετε ένα «χαμογελάκι» στο μήνυμά σας, αλλά να έχετε ξεχάσει την ελληνική γλώσσα στο πληκτρολόγιο και αντί για αυτό «: )», να σας βγει αυτό «¨Π»;

Τα σαρδάμ στα emoticons είναι συχνό φαινόμενο, κανείς όμως δεν πρόκειται να σταματήσει να τα χρησιμοποιεί. Γι' αυτό, το ιταλικό studio design Adriano, αποφάσισε να βρει μια λύση για τους εθισμένους στο chatting και τη χρήση των emoticons. Δημιούργησε λοιπόν ένα πληκτρολόγιο, αποκλειστικά και μόνο για τις «κίτρινες φατσούλες» των μηνυμάτων.

Πρόκειται για το Bajca Emoticon Keyboard, ένα μικροσκοπικό πληκτρολόγιο που αντί για πλήκτρα με γράμματα έχει πάνω του 16 πλήκτρα με τη μορφή ποικίλων emoticons. Συνδέεται στον υπολογιστή μέσω θύρας USB και κάνει την εισαγωγή των emoticons στα μηνύματα πιο απλή από ποτέ, χωρίς αλλαγές γλωσσών, συνδυασμούς συμβόλων και περιττές κινήσεις.

Χρειάζεται ένα μόνο πάτημα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Μάθετε περισσότερα για το Bajca στην επίσημη ιστοσελίδα του, εδώ.