Instagram o’clock: Βγάλε την καλύτερη φωτογραφία ακολουθώντας αυτά τα 3 tips

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Instagram o’clock: Βγάλε την καλύτερη φωτογραφία ακολουθώντας αυτά τα 3 tips

Τα οποία ενδεχομένως και να είχες σκεφτεί

Ο καθένας χρησιμοποιεί το Instagram account του με τον τρόπο που θέλει. Άλλος ανεβάζει φωτογραφίες μόνο με τοπία, άλλος πρόσωπα, άλλος όλα μαζί κ.ο.κ. Αν εσύ ανήκεις στην κατηγορία αυτήν που δεν σε δεσμεύει ακριβώς για το τι θα ανεβάσεις στο προφίλ σου και ακολουθείς όλες τις τάσεις, τότε σου έχουμε 3 tips που πρέπει να ακολουθήσεις, όταν φωτογραφίζεις το εσωτερικό του σπιτιού σου.

Όσο λιγότερο έχεις τακτοποιήσει, τόσο το καλύτερο
Ναι, ξέρουμε αυτό ακούγεται κάπως περίεργο. Ωστόσο όταν αναφερόμαστε σε ακαταστασία δεν εννοούμε να επικρατεί χάος και πανικό στον χώρο που θες να φωτογραφίσεις. Αν είναι πολύ ακατάστατος, μάζεψε τα πράγματα που κάνουν έντονα άσχημο τον χώρο και άφησε τα υπόλοιπα για την φωτογραφία.

Προτίμησε το φυσικό φως
Όπου φυσικό φως, εννοούμε το φως της μέρας. Οπότε σε καμία περίπτωση μην βγάλεις τη φωτογραφία κατά την διάρκεια της νύχτας. Το φυσικό φως θα κάνει τα χρώματα στον χώρο να φαίνονται πιο φωτεινά και με μια φυσικότητα. Βάλε στο πορτραίτο τα πράγματα που εσύ θέλεις να φαίνονται κι ετοιμάσουν να τραβήξεις την πιο όμορφη φωτογραφία.

Έχε στο νου σου τις γωνίες
Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες γωνίες στο σπίτι σου που θα έχουν καλύτερη οπτική από κάποιες άλλες. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχεις στο νου σου. Απέφυγε να τραβάς φωτογραφίες από πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά ή που να δείχνουν τον χώρο πολύ ευρύ.

Μελέτησε λοιπόν τα παραπάνω, και θα δεις πως η φωτογραφία σου θα είναι super.

Δες και αυτό: Τα dm του Instagram έχουν πια ένα χαρακτηριστικό, που θα σε κάνει να κολλήσεις