Όταν τα ρούχα σου δεν είναι απλά ένα κομμάτι ύφασμα...

Όταν τα ρούχα σου δεν είναι απλά ένα κομμάτι ύφασμα...

Είναι άδικο η γκαρνταρόμπα σου, να μην παίρνει τη φροντίδα και την προσοχή που της αναλογεί

Η ντουλάπα σου είναι πολλά παραπάνω από ένας χώρος αποθήκευσης στο δωμάτιό σου, είναι πολλά παραπάνω ακόμη και από το ίδιο σου το δωμάτιο. Πρόκειται για ένα από τα πιο προσωπικά σημεία, που όταν κάποιος ανοίξει τα φύλλα της, μπορεί να «κοιτάξει» εσένα σε βάθος. Από το πόσο τακτοποιημένη είναι, μέχρι τις αποχρώσεις που έχει, όλα δημιουργούν ένα μοναδικό αποτύπωμα της δικής σου προσωπικότητας. Δεν είναι απλά καλοραμμένα κομμάτια υφάσματος, είναι κομμάτια που έχεις επιλέξει εσύ για εσένα, μικρά κομμάτια του εαυτού σου. Είναι άδικο η γκαρνταρόμπα σου, να μην παίρνει τη φροντίδα και την προσοχή που της αναλογεί…

999999 copy

Όπως για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού σου, επιλέγεις τροφές-συμμάχους, έτσι ακριβώς πρέπει να σκέφτεσαι και για την ντουλάπα σου. Διότι και αυτή είναι ένας «ζωντανός» οργανισμός. Η Electrolux, ο παγκόσμιος ηγέτης στις οικιακές συσκευές και συσκευές επαγγελματικής χρήσης, δεν ακολουθεί το «παλιό» αλλά δημιουργεί νέους κανόνες. Μετά από σχεδόν 100 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, φέρνει μία σειρά καινοτομιών, που προστατεύουν τη διαχρονικότητα των ρούχων διατηρώντας το προσωπικό μας στυλ πάντα «φρέσκο» και ανεξίτηλο.

bbbb

Όσο επιτακτική και αν θεωρείς την ανάγκη σου να περπατάς πλάι στα τρέχοντα της βιομηχανίας της μόδας, σίγουρα τα περισσότερα ρούχα που έχεις, στηρίζονται σε πιο προσωπικά κριτήρια. Ό,τι φοράς, δεν είναι μόνο θέμα γούστου αλλά κυρίως μέσο έκφρασης. Ένας τρόπος να επικοινωνήσεις το πόσο ξεχωριστή νιώθεις. Όσο περνούν τα χρόνια, γίνεσαι πιο προσεκτική στα ρούχα που επενδύεις, αναζητώντας περισσότερο από ποτέ την ποιότητα, τη διαχρονικότητα και την κομψότητα που θα αντανακλούν την πιο ώριμη θηλυκή σου πλευρά. Μερικές φορές όμως, ακόμη κι αυτό δεν αρκεί. Τα ρούχα σου είναι το περιτύλιγμα για το θησαυρό που κρύβεις μέσα σου και χρειάζονται την ανάλογη φροντίδα, για να λάμπεις μέσα αλλά και έξω!

vvvv copy

Δείχνοντας τη μέγιστη υπευθυνότητα, με τα πρωτοπόρα πλυντήρια της Electrolux που θα βρεις στον Κωτσόβολο, τα χρώματα από τα αγαπημένα σου ρούχα παραμένουν το ίδιο ζωηρά όπως τη μέρα που τα πρωτοφόρεσες στο δοκιμαστήριο. Η καθημερινή χρήση, οι πιθανές απροσεξίες, τα φθείρουν και αλλοιώνουν τη φόρμα και την τρυφερή υφή τους. Tο σύστημα SensiCare στα πλυντήρια της Electrolux εξασφαλίζει το σωστό επίπεδο φροντίδας για τα ρούχα σου προσαρμόζοντας το χρόνο, την ενέργεια και την κατανάλωση νερού για κάθε φορτίο. Έτσι αποτρέπεται η υπερβολική πλύση των ρούχων, ενώ διατηρούν την όψη και την απαλότητα τους. Επιπλέον, το πρόγραμμά SteamCare επαναφέρει τα ρούχα σας με ατμό, μειώνοντας το τσαλάκωμα και ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για σιδέρωμα. Έτσι, τα ρούχα διατηρούν το σχήμα και την υφή τους για περισσότερο. Τέλος, το σύστημά FreshScent συνδυάζει άρωμα με απαλό ατμό για να φρεσκάρει τα υφάσματα μεταξύ των πλύσεων. Το σύστημα αυτό έχει αποκλειστικά αναπτυχθεί από την Electrolux και δίνει ένα φρέσκο άρωμα που μπορεί να συνδυαστεί με απαλό ατμό για αναζωογονητικά ευαίσθητα ρούχα.

rouxaaa

Όπως σοφά είχε πει και ο Yves Saint Laurent «Fashion fades but style is eternal». Αντί λοιπόν να τρέχεις καταπόδας κάθε μήνα, αυτό το μάταιο αγώνα δρόμου με τις τάσεις της μόδας, αγοράζοντας μανιωδώς καινούργια ρούχα που δεν χρειάζεσαι και προσπαθώντας να χωρέσεις σε κοστούμια που ίσως δεν έχουν ραφτεί για σένα, επένδυσε καλύτερα το χρόνο και το budget σου σε κομμάτια που σε αντιπροσωπεύουν πραγματικά. Για όλα τα υπόλοιπα, έχει φροντίσει η Electrolux και ο Κωτσόβολος, εκεί βρίσκεται η επόμενη must have επένδυση που πρέπει να κάνεις για το «θησαυρό» που κρύβεις στην ντουλάπα σου.