Ο «παπαγάλος» του Philippe Starck

Ο «παπαγάλος» του Philippe Starck

Ο δαιμόνιος σχεδιαστής παρουσίασε ένα νέο σετ ηχείων που θα αλλάξουν τον τρόπο που ακούτε μουσική στο σπίτι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί-θαύμα του βιομηχανικού σχεδίου, και του design εν γένει, μας εκπλήσσει ευχάριστα με μια νέα δημιουργία του. Κάθε φορά όμως έχει την δική της χαρά, και αυτή είναι άλλη μια τέτοια περίπτωση.

Τα Parrot Design Zikmu Wireless Wi-Fi Speakers του Starck έχουν όλα όσα θα θέλατε να έχουν τα ιδανικά ηχεία. Μην σας ξεγελούν οι καθαρές, μίνιμαλ γραμμές τους και ο μοντέρνος σχεδιασμός. Αυτό το ζευγάρι ηχείων διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία η οποία αποδίδει τα μέγιστα σε ένταση και ήχο.

Τα Parrot Speakers είναι συμβατά με το iPhone ή iPod και iPod Touch, ενώ η τεχνολογία Bluetooth σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τη μουσική χωρίς καλώδια που στη πορεία γίνονται κουβάρια. Επίσης, διαθέτει Wi-Fi ώστε να μπορείτε να περνάτε τη μουσική στα ηχεία κατευθείαν από τον υπολογιστή σας.

Η μουσική και το interior design συναντιούνται –ξανά- για να δημιουργήσουν μια νέα γενιά ηχείων, η οποία δείχνει καλύτερη από κάθε άλλη, με την υπογραφή ενός θρύλου της φαντασίας και του πρωτοποριακού σχεδιασμού.

Μπορείτε να παραγγείλετε τον δικό σας «μουσικό παπαγάλο», σε όποιο από τα διαθέσιμα χρώματα θέλετε, από εδώ.