Το smartphone Optimus Black της LG κατέφτασε στα καταστήματα WIND

Το smartphone Optimus Black της LG κατέφτασε στα καταστήματα WIND

Η φωτεινότερη οθόνη στον κόσμο μπορεί τώρα να γίνει δική σας.

Το LG Optimus Black είναι ένα από τα λεπτότερα και ελαφρύτερα Android smartphones με πάχος μόλις 9,2 χιλ. και εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση. Η οθόνη αφής τεχνολογίας NOVA, εγγυάται εξαιρετική φωτεινότητα και ευκρίνεια, καθιστώντας απολαυστική την ανάγνωση και την περιήγηση στο κινητό ακόμη και υπό έντονη ηλιοφάνεια. Η οθόνη του LG Optimus Black έχει μειωμένη κατανάλωση ενέργειας έως και 50% σε σύγκριση με τις συμβατικές οθόνες LCD, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αυτονομία χρήσης.

«Τα smartphones αποτελούν πλέον την κυρίαρχη τάση στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας και την προώθηση του mobile Internet. Το LG Optimus Black έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη γκάμα smartphones που διαθέτουμε για να κάνουμε την περιήγηση στο Internet μέσω κινητού μια αξέχαστη εμπειρία. Προσφέρει την πιο προηγμένη τεχνολογία οθόνης, κομψή εμφάνιση, κορυφαία απόδοση και ευελιξία σε ένα "έξυπνο πακέτο"», δήλωσε ο κ. Βάϊος Καραντίνος, Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων & Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών της WIND Ελλάς.

Το LG Optimus Black διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα στην τιμή των €399 χωρίς σύνδεση, ενώ οι συνδρομητές WIND μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία και τη μοναδική του εμφάνιση σε προνομιακές τιμές με σύνδεση στα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας για ιδιώτες και επαγγελματίες. Το νέο Android Smartphone LG Optimus Black διαθέτουν αποκλειστικά τα καταστήματα WIND στην Ελληνική αγορά.