Μετράμε αντίστροφα για τη νέα σειρά Galaxy S

Μετράμε αντίστροφα για τη νέα σειρά Galaxy S

Έφτασε η στιγμή για τη Samsung. Θα παρουσιάσει τη νέα σειρά Galaxy S, η οποία ενσωματώνει τεχνολογίες επόμενης γενιάς που θα δώσουν τη δυνατότητα στη νέα γενιά να σπάσει όλα τα εμπόδια και να κάνει τη διαφορά κάθε μέρα!

Η σειρά Galaxy S μάς συστήθηκε ως ένας συναρπαστικός κόσμος τεχνολογικής εξέλιξης, το 2010. Έκτοτε, ο αναπτυξιακός ρυθμός παρέμεινε καταιγιστικός και κάθε μοντέλο της σειράς ανέβαζε τον πήχη ολοένα και ψηλότερα, θέτοντας τα νέα στάνταρ στη βιομηχανία των smartphones. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στις τεχνολογικές καινοτομίες της Samsung από το 2010 ως σήμερα, συγκαταλέγονται τα: Super Amoled οθόνη, Edge Display, Infinity Display, Ενσωματωμένη παρακολούθηση καρδιάς (built in heart monitor), Dual Pixel, Bezel-less display, Bixby και πρότυπο ασφαλείας Samsung KNOX.

Γιορτάζοντας μια δεκαετία γεμάτη επιτυχίες και καινοτομίες, η Samsung εγκαινιάζει με τη σειρά Galaxy μια Νέα Εποχή που θα καθορίσει την ερχόμενη δεκαετία και θα αλλάξει τον κόσμο γύρω μας, όπως τον αντιλαμβανόμαστε.

Οι νέες καινοτομίες της Samsung, που θα επαναπροσδιορίσουν την «κανονικότητα» γύρω μας, μέσα στο 2019:

-5G: Ξεχάστε τις οθόνες που φορτώνουν, τα βίντεο που κολλάνε και τις φωτογραφίες που δεν εμφανίζονται. Το 5G θα προσφέρει σημαντική μείωση της καθυστέρησης απόκρισης στη μετάδοση και αύξηση ταχύτητας στην εκπομπή και λήψη σημάτων ανάμεσα σε πολλαπλές συσκευές.

-AI: Με την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης της Samsung, οι συσκευές εξελίσσονται και βρίσκονται πραγματικά στην υπηρεσία του χρήστη. Πλεόν οι καταναλωτές μπορούν να εξατομικεύσουν τις συσκευές τους, ενώ οι συσκευές εκπαιδεύονται παρακολουθώντας τις συνήθειες του κατόχου τους.

-IoT – ΜDE (Multi Device Experience): Πλέον, οι συσκευές αλληλοσυνδέονται, δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο οικοσύστημα, που ευνοεί τη διάχυση της πληροφορίας και την εξατομικευμένη διαχείριση. Με αυτόν τον τρόπο, η Samsung βοηθά τους σύγχρονους χρήστες να έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο και να ασχολούνται με πράγματα που είναι σημαντικά για εκείνους.

Με μότο το: «Αυτά που δημιουργούμε σήμερα σε βοηθούν να δημιουργήσεις το αύριο #dowhatyoucant», η Samsung συστήνει το Μέλλον στη βιομηχανία smartphone και βοηθά τους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας της.

Παρακολούθησε κι εσύ live το Unpacked Event της νέας σειράς Galaxy στις 20 Φεβρουαρίου, στις 21.00, στο https://www.samsung.com/gr/unpacked/

Μείνε συντονισμένη!