Γιατί όλοι θέλουν να βρίσκονται στο Παρίσι στις 26 Μαρτίου;

Ερμιόνη Σαρρή
Γιατί όλοι θέλουν να βρίσκονται στο Παρίσι στις 26 Μαρτίου;

Η Huawei ανοίγει την αυλαία στον πιο 30rty κόσμο.

Παρίσι. 26 Μαρτίου 2019. Εκεί που ο χρόνος δε θα σταματήσει αλλά θα ξεκινήσει το πιο thirty του ταξίδι.

IT'S TIME. RETHINK WHAT'S POSSIBLE

RETHINK YOUR STYLE

RETHINK THE NIGHT

RETHINK SELFIES

Σε λίγες μέρες γινόμαστε όλοι… 30. Και όχι δε σβήνουμε τα κεράκια της τούρτας μας αλλά είμαστε έτοιμοι να γνωρίσουμε από κοντά τη νέα σειρά P30 της Huawei. Οι κανόνες των smartphones γράφονται ξανά και έχουν της υπογραφή της Huawei γιατί το παν δεν είναι να συμμετέχεις στο παιχνίδι αλλά να μοιράζεις την τράπουλα. Και εκείνη το καταφέρνει πολύ καλά.

Και γιατί όλοι αγωνιούμε για την 26η Μαρτίου;

p30 invitation

Γιατί… φήμες θέλουν το P30 Pro να κυκλοφορεί στο χρώμα του ηλιοβασιλέματος. Και ξέρεις πόσο αγαπάω το ηλιοβασίλεμα. Πόσες ώρες μπορεί να ‘’ξοδέψω’’ χαζεύοντας τον ήλιο να αγκαλιάζει τη θάλασσα και να πετυχαίνει το τέλειο πορτοκαλί/κόκκινο χρώμα.

Γιατί… το zoom θα αγγίξει το x50 στο P30 Pro. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως οι φωτογραφίες σου από απόσταση αγγίζουν άλλη διάσταση. #thankyouHuawei

Γιατί… οι φωτογραφίες από κινητό θα γίνουν ακόμα πιο επαγγελματικές. Το να έχεις πάντα μαζί σου το νέο Huawei p30 θα είναι σα να μεταφέρεις μαζί σου μία επαγγελματική μηχανή σε μέγεθος και σχήμα κινητού.

Γιατί… ο αισθητήρας αποτυπώματος φημολογείται πως θα είναι πάνω στην κεντρική οθόνη κάνοντας την χρήση του κινητού σου ακόμα πιο απλή και γρήγορη. #thankyouAGAINhuawei

Γιατί… προστίθεται άλλη μία κάμερα και έτσι το Huawei p30 pro «αγγίζει» τις 4.

Γιατί… θα είναι το πιο fashionable κινητό που θα μπορείς να έχεις ως γνήσια Queen. Οι selfies γίνονται πολύ καλύτερες και γενικότερα οι φωτογραφίες σου ακόμη και τη νύχτα δε θα χρειάζονται καμία απολύτως επεξεργασία.

«30» is the new black, P30 is the new love in town. Κλείνω το μάτι όλο νόημα και σου δίνω ραντεβού στις 26 Μαρτίου στο Παρίσι. Η τεχνολογία συναντά το lifestyle και το P30 γίνεται η talk of the town συσκευή. Stay tuned.