Το Instagram αλλάζει -ξανά- όμως αυτή η αλλαγή θα σου αρέσει πολύ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το Instagram αλλάζει -ξανά- όμως αυτή η αλλαγή θα σου αρέσει πολύ

Πώς σου φαίνεται αυτή η αλλαγή;

Μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο το Instagram έχει κάνει πολλές αλλαγές και έχει προσθέσει και άλλα τόσα καινούργια χαρακτηριστικά, τα οποία έκαναν τη ζωή μας πιο εύκολη. Αυτή τη φορά έρχεται με μία νέα ρύθμιση, η οποία σε κάποιους θα αρέσει και σε κάποιους άλλους ίσως όχι.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως αλλάζει ο αριθμός των likes σε κάθε ανάρτηση που κάνεις, έτσι ώστε να είναι ορατός μόνο από τον εκάστοτε χρήστη και όχι από τους followers. Η ερευνήτρια Jane Manchun Wong ανακάλυψε αυτή την αλλαγή στον κώδικα της εφαρμογής, αναφέροντας πως πρόκειται για τις τελικές δοκιμές, προτού οριστικοποιηθεί η αλλαγή.

Αυτό σημαίνει πως σε λίγο καιρό ή όταν αυτό τεθεί σε εφαρμογή, δεν θα μπορούμε να δούμε τα likes που έχει μαζέψει η φωτογραφία κάποιου άλλου χρήστη, και ακολούθως οι άλλοι δεν θα μπορούν να δουν τα δικά μας (μόνο ο εκάστοτε χρήστης που έχει ανεβάσει το post θα βλέπει τα likes). Σύμφωνα με το Instagram αυτό θα γίνεται για να επικεντρώνονται οι followers σε αυτό που έχεις ανεβάσει, παρά στα likes που έχεις συγκεντρώσει.

Εμάς πάντως κάπως μας άρεσε αυτό!