Παιχνιδιάρικοι διακόπτες από το παρελθόν

Παιχνιδιάρικοι διακόπτες από το παρελθόν

Θυμάστε τα κουμπιά που υπήρχαν στις κονσόλες των βιντεοπαιχνιδιών που παίζαμε μικροί; Τώρα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας, για πιο πρακτικές αλλά εξίσου διασκεδαστικές χρήσεις.

Υπήρχαν, αν θυμάστε, εκείνες οι εποχές, όταν ήμασταν γύρω στα 12 με 14, που τρέχαμε σαν αφηνιασμένα στα καταστήματα με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και ξοδεύαμε ατελείωτες ώρες –και κέρματα- πάνω από τις μεγάλες κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, μέχρι να μας τελειώσουν τα λεφτά ή να έρθουν οι γονείς μας να μας μαζέψουν. Ωραίες εποχές.

Τώρα που μεγαλώσαμε και έχουμε τα δικά μας σπίτια/δουλειές/υποχρεώσεις/λογαριασμούς, ο χρόνος για τέτοια παιχνίδια έχει εξαφανιστεί. Και να υπήρχε, οι θρυλικές αυτές κονσόλες έχουν βγει εκτός μόδας, καθώς έχουν αντικατασταθεί από κάθε λογής καινούργιες, υπερσύγχρονες και απείρως πιο χρηστικές. Ποιος είπε όμως πως δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε το παιδί μέσα μας που μεγάλωσε με αυτές, έστω και με έναν κάπως διαφορετικό τρόπο;

Η ομάδα AlephDesign σχεδίασε ένα ξεχωριστό ζευγάρι διακοπτών για τα φωτιστικά του σπιτιού, οι οποίοι είναι πιστά αντίγραφα των χαρακτηριστικών μεγάλων στρογγυλών κουμπιών που υπήρχαν στις παλιές κονσόλες παιχνιδιών, τα οποία πατούσαμε με μανία όταν ήμασταν μικρά. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς που σας προτείνουν, και να τα τοποθετήσετε σε όποιον τοίχο του σπιτιού σας επιθυμείτε.

Επισκεφτείτε το κατάστημα της AlephDesign και κάντε τη δική σας παραγγελία –ή τουλάχιστον αφήστε το μικρό που φωνάζει μέσα σας για ένα ακόμα κέρμα να την κάνει.