Υπάρχει λόγος για τον οποίο η μύτη σου φαίνεται χάλια στις selfies

Μη σκας, σου έχω καλά νέα

Είσαι απαστράπτουσα, έχεις κάνει το τέλειο μακιγιάζ και χτένισμα, νιώθεις μία θεά με λίγα λόγια και πας να τραβήξεις selfie για τη βάλεις story στο Instagram. Νιώθοντας έτοιμη για το upload, πας για να θαυμάσεις το αποτέλεσμα της δουλειάς σου και τι να δεις;;; Η μύτη σου θυμίζει έντονα μελιτζάνα, και όχι στο χρώμα, που στην προκειμένη θα ήταν το ευτυχές σενάριο.

Δικαίως θα αναρωτηθείς: Κυκλοφορώ τόσα χρόνια με την μύτη αυτή και δεν είχα πάρει χαμπάρι; Όχι φίλη μου, τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα από όσο πιστεύεις. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές smartphones, για όλα φταίει η κάμερα του κινητού και ο ευρυγωνικός φακός.

Μάλιστα, σε έρευνα που διεξήχθη, πλαστικοί χειρουργοί παραδέχτηκαν ότι το 55% των πελατών τους κάνουν ρινοπλαστική για να «γράφει» καλύτερα η μύτη τους στις selfies.

Για την ώρα, οι σχεδιαστές ψάχνουν τον τρόπο να διορθώσουν το μειονέκτημα αυτό, οπότε μέχρι τότε συνιστούμε ψυχραιμία και ας αποφεύγουμε τις selfies όσο μπορούμε. Πάντως, αν απογυμνώσεις την είδηση από κάθε ενημερωτικό σκοπό, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθείς, ότι ξεκάθαρα στραβά αρμενίζουμε και ότι ο γιαλός είναι στη σωστή θέση και άθικτος.