Η HONOR ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πιο σημαντικό της τηλέφωνο HONOR 20 Series

Η HONOR ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πιο σημαντικό της τηλέφωνο HONOR 20 Series

Αιχμαλωτίζοντας τα βλέμματα με το πρώτο Dynamic Holographic Design

Το Θαύμα της προηγμένης σχεδίασης Dynamic Holographic

Καθώς πολλές μεγάλες εταιρείες επικεντρώνονται στη λειτουργικότητα των smartphones, η HONOR βρίσκεται σε μια αποστολή σύνδεσης της λειτουργικότητας και της αισθητικής, συνδυάζοντας τη μόδα και την τεχνολογία. Η σειρά HONOR 20 επανασχεδιάζει την εμπειρία του χρήστη, δημιουργώντας ένα πολυδιάστατο γυάλινο glassback με Dynamic Holographic σχεδιασμό.

Με την ολοκλήρωση αυτής της πολύπλοκης διαδικασίας, οι σχεδιαστές ένωσαν δύο επιφάνειες: η πρώτη είναι η γυάλινη, ενώ η δεύτερη είναι εκείνη που καλύπτεται με κάποιο από τα νέα χρώματα του HONOR 20 που θα αποκαλυφθούν στο event στις 21 Μαΐου. Το αποτέλεσμα είναι ένα εφέ που δίνει βάθος στη σειρά HONOR 20 κάνοντας τη να διαφέρει από τους προκατόχους της.

Το Θαύμα του σχεδιαστικού ήθους «Always Better».

«Το σχεδιαστικό μας ήθος «Always Better» μπορεί να εντοπιστεί σε ό,τι δημιουργούμε. Για πρώτη φορά και για τη σειρά HONOR 20, η εταιρεία μας χρησιμοποιεί μια εξαιρετικά λεπτομερή και σύνθετη μέθοδο συναρμολόγησης. Για κάθε 100 glassbacks, μόλις 20 ικανοποιούν τις αυστηρές μας προϋποθέσεις. Παρά τις δυσκολίες που αυτή η πρόκληση παρουσιάζει, η HONOR παραμένει αφοσιωμένη στο να δημιουργήσει ένα glassback χρησιμοποιώντας την τεχνική αυτή. Θέλουμε να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο στους πελάτες μας», δηλώνει ο George Zhao, πρόεδρος της HONOR.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά με επίκεντρο το χρήστη

Η φιλοσοφία της HONOR για τη συνεχή βελτίωση και εξέλιξη του design της, την οδηγεί στο να κάνει ένα παραπάνω βήμα στο Dynamic Holographic glassback της συσκευής. Η σειρά HONOR 20 προσφέρει μια οθόνη 6.26 ιντσών με μια αναλογία οθόνης/συσκευής μεγαλύτερη του 91.6%. Σε συνδυασμό με μια ενσωματωμένη κάμερα 4.5mm στην οθόνη, η οπτική εμπειρία της συσκευής αναβαθμίζεται χωρίς να θυσιάζει το αισθητικό της κομμάτι.

Η σειρά HONOR 20 θα απαθανατίσει όλες τις στιγμές στο event λανσαρίσματος της και θα αποκαλύψει περισσότερες δυνατότητες της κάμερας αλλά και χρώματα της συσκευής, την Τρίτη 21 Μαΐου. Κρατήστε την ημερομηνία και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις στο site hihonor.com αλλά και στα social media της HONOR.

#CaptureWonder

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την HONOR στο www.hihonor.com ή ακολουθείστε μας:

https://www.facebook.com/honorglobal/
https://twitter.com/Honorglobal
https://www.instagram.com/honorglobal/
https://www.youtube.com/honorglobal