Δες πώς θα αλλάξεις το Instagram σου κι εσύ σε dark mode

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δες πώς θα αλλάξεις το Instagram σου κι εσύ σε dark mode

Και την περιμέναμε καιρό

Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που την αλλαγή αυτή την είδαμε σε Facebook και Viber, όμως ήρθε η ώρα αυτή να συμβεί και στο Instagram. Μετά την αναβάθμιση του λογισμικού συστήματος του κινητού σου θα μπορείς να δεις και το Instagram σε dark mode και αυτό ήταν κάτι που μας ενθουσίασε όταν το διαβάσαμε.

Ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri ανακοίνωσε την Δευτέρα πως με την αναβάθμιση των λογισμικών iOS 13 και Android 10 για iPhones και Android κινητά αντίστοιχα, το μαύρο θέμα θα εμφανιστεί αυτόματα σε όσους χρήστες έχουν κάνει update την εφαρμογή και έχουν ενεργοποιημένο το dark mode στις συσκευές τους.

insta

Μάλιστα για την ώρα, και όπως έχει αναφερθεί σε πολλά outlets, η εφαρμογή δεν δίνει την επιλογή στον χρήστη μέσω των ρυθμίσεων να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει το dark mode. Και αυτό μπορεί να είναι ένα θέμα για κάποιον που δεν το θέλει μαύρο, αλλά προτιμά τα πιο φωτεινά χρώματα.

Σίγουρα θα υπάρξει αναβάθμιση και σε αυτό το κομμάτι αλλά κανείς ακόμη δεν γνωρίζει πότε και αν θα συμβεί αυτό. Αν όμως έχεις iPhone μπορείς να δεις πως θα το ενεργοποιήσεις με άλλον τρόπο και χωρίς να κάνεις update την εφαρμογή.