Aloe Bud: Το wellness app που σκέφτεται για εσένα αυτά που ξεχνάς

Νατάσσα Σχοινά
Aloe Bud: Το wellness app που σκέφτεται για εσένα αυτά που ξεχνάς

Μία εφαρμογή που σε ειδοποιεί για τα πράγματα που δεν πρέπει για κανέναν λόγο να ξεχνάς

Οι εργάσιμες ημέρες γίνονται όσο πάει ο καιρός και πιο δύσκολες. Η πίεση και το άγχος για να τα προλάβεις όλα στο χρονικό περιθώριο που έχεις θέσει στο μυαλό σου δεν είναι το πιο εύκολο και ξεκούραστο πράγμα της καθημερινότητας. Και μέσα σε όλα αυτά που τρέχουν στο γραφείο, έχεις και τις υποχρεώσεις εκτός του εργασιακού περιβάλλοντος να τρέχουν, όπως είναι τα οικογενειακά, τα προσωπικά και τα οικονομικά.

Ανάμεσα σε όλα αυτά, δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που μπορεί να ξεχάσεις άλλα, φαινομενικά πιο μικρά πράγματα, που, όμως, έχουν τεράστια σημασία για εσένα. Το να κάνεις τα κατάλληλα γεύματα μέσα στη μέρα σου, το να μην παραλείψεις το νερό σου, ακόμα και το να κάνεις διαλείμματα ενδιάμεσα στις ώρες που δουλεύεις.

Ένα app υπόσχεται να κάνει όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα για εσένα, ανακουφίζοντάς σε από πράγματα στην to-do list σου που ξεχνούσες με όλα τα υπόλοιπα που έχεις να κάνεις.

Η εν λόγω εφαρμογή ονομάζεται Aloe Bud και, χρησιμοποιώντας ένα απλό και πρακτικό layout, έρχεται να σου θυμίσει πολύ βασικά πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάς για να είσαι καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Πότε να φας και να πιείς, πότε να περπατήσεις, πότε να ξεκουραστείς, και άλλα που εσύ θα επιλέξεις, εμφανίζονται με τη μορφή ειδοποιήσεων στην κεντρική σου οθόνη.

Έτσι, δεν παραλείπεις τις πιο σημαντικές σου υποχρεώσεις: αυτές στον εαυτό σου.

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.