Θέλεις να γίνεις fit με style; Το HONOR Band 5 το κάνει για σένα!

Θέλεις να γίνεις fit με style; Το HONOR Band 5 το κάνει για σένα!

Τι ακριβώς είναι το Band 5 και γιατί κέρδισε τις εντυπώσεις και την προσοχή μας; 

Το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε, αλλά η προετοιμασία για το επόμενο ξεκινά από τώρα. Και τι καλύτερο υπάρχει από το πετύχεις τον στόχο σου και να γίνεις fit on time, χρησιμοποιώντας το πιο stylish wearable: Το HONOR Band 5!

Είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά εδώ και μερικές ημέρες και το σίγουρο είναι πως μια ματιά είναι αρκετή για να σε εντυπωσιάσει.

Τι ακριβώς είναι το Band 5 και γιατί κέρδισε τις εντυπώσεις και την προσοχή μας; Πρόκειται για το πιο stylish gadget της σεζόν και ξεχωρίζει σε πολλά σημεία: Από το design στην τεχνολογία και από το κομμάτι του fitness στην τιμή! Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα.

Θα το φορέσεις σε κάθε σου έξοδο -ακόμη και τη βραδινή

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Δηλαδή από το γεγονός ότι το Band 5 έχει ελάχιστο βάρος (μόλις 25 γραμμάρια), αλλά μία εξαιρετικά ανθεκτική και προσεκτικά σχεδιασμένη κατασκευή, με την κυρτή οθόνη του να μην ενοχλεί στο χέρι, ακόμη και σε συνθήκες έντονης άσκησης!

Όσο για το θέμα του στυλ, θα σημειώσουμε απλώς ότι μπορείς να βρεις το HONOR Band 5 σε τρεις χρωματικές επιλογές για το λουράκι του. Είτε επιλέξεις το μπλε, είτε προτιμήσεις το μαύρο ή το ροζ, το σίγουρο είναι πως θα αποδειχθεί μία υπέροχη και stylish wearable επιλογή για κάθε outfit, κάθε ηλικία και κάθε στιγμή. Βραδινή έξοδος; Απογευματινή βόλτα; Το HONOR BAND 5, σε φροντίζει σε κάθε σου έξοδο και σου δίνει πολλές επιλογές για τα faces του ρολογιού, ούτως ώστε να μπορείς να διαλέξεις εκείνη που ταιριάζει σε κάθε σου εμφάνιση και να τραβήξεις τα βλέμματα.

vlemmata

Πηγαίνει την έννοια του fitness σε άλλο level

Και αν είσαι ιδιαίτερα fitness τύπος, σου έχoυμε και άλλα καλά νέα. Διότι με το HONOR BAND 5 στην παρέα σου, θα γίνεις φέτος η πιο fit εκδοχή του εαυτού σου. Αναγνωρίζει τέσσερα είδη κολύμβησης και μετράει αποστάσεις και χρόνο!

Και όχι μόνο αυτά. Γιατί, μεταξύ άλλων, το Band 5 καταγράφει αυτόματα ταχύτητα, απόσταση και θερμίδες, δίνοντάς σου μια ολοκληρωμένη εικόνα τόσο για τη δραστηριότητά σου, όσο και την υγεία σου.

ygeiassouu

Είναι και θέμα τιμής!

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε πως το HONOR BAND 5, δεν αποτελεί μόνο την επιτομή της τεχνολογίας και του style, αλλά μας έρχεται και σε μία εξαιρετική τιμή. Δεν θα προτείναμε, άλλωστε, τίποτε λιγότερο για wearable.

Με την τιμή του, λοιπόν, να κυμαίνεται στα 49,90 ευρώ, η επιλογή γίνεται ακόμα πιο εύκολη! Δοκίμασέ το και γίνε φέτος fit με style!

style