Χαρούμενο πρωινό ξύπνημα

Χαρούμενο πρωινό ξύπνημα

Ο τίτλος τα λέει όλα. Δεν μας πιστεύετε; Εσείς θα χάσετε αν δεν το προτιμήσετε και μετά μην πείτε πως φταίξαμε εμείς για τα πρωινά σας νεύρα.


Τα ξυπνητήρια, εν γένει, είναι μια πικραμένη ιστορία που δυστυχώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Μπορεί να τα κλείνουμε (για να ξανανοίξουν αυτόματα μετά από λίγο), μπορεί να τα κοπανάμε, μπορεί να τα πετάμε στον τοίχο, αυτά όμως θα είναι πάντα εκεί για να μας παίζουν με το νευρικό μας σύστημα.

Πριν λίγο καιρό όμως, κυκλοφόρησε ένα νέο είδους αυτής της συσκευής του σατανά, το Watt Time. Έχει το σχήμα λάμπας -παρότι είναι φτιαγμένο από πλαστικό άρα και δεν υπάρχει φόβος να σπάσει αν το πετάξετε από το παράθυρο- και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πορτατίφ για το κομοδίνο.

Η μαγκιά όμως που το κάνει ξεχωριστό, είναι πως αν το απενεργοποιήσετε πάνω στον ύπνο σας, την ώρα που θα είναι προγραμματισμένο να χτυπήσει, αντί να βγάλει ήχο, θα ανάψει και θα φωτίσει το δωμάτιο. Ότι πρέπει κάποια στιγμή να σηκωθείτε το ξέρετε. Τουλάχιστον όμως, θα σηκωθείτε ήρεμες. Μπορείτε να το προμηθευτείτε εδώ:

www.quirky.com