Αυτό είναι το επόμενο καλύτερο βήμα στην κατηγορία των προϊόντων νέας γενιάς

Αυτό είναι το επόμενο καλύτερο βήμα στην κατηγορία των προϊόντων νέας γενιάς

Αγαπάς πολύ τον εαυτό σου και οι πράξεις σου ομολογουμένως, το αποδεικνύουν με το παραπάνω! Η διατροφή σου μετά από πολλές… ατασθαλίες ήρθε επιτέλους σε μία ισορροπία, είσαι πάντα συνεπής στα καθιερωμένα ραντεβού σου με το γυμναστήριο, κάθε πρωί πριν φύγεις για το γραφείο επιμελείσαι με προσοχή την εμφάνισή σου, ενώ τα βράδια δεν παραλείπεις το αναζωογονητικό τρίλεπτο μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου για την περιποίηση της επιδερμίδας σου. Το μόνο που μένει πλέον να δρομολογηθεί, είναι η μακροχρόνια σχέση σου με τη νικοτίνη.

Μπορεί ο σοφός λαός να ισχυρίζεται εδώ και αιώνες πως «ό,τι δεν λύνεται κόβεται», όμως σε έναν σύγχρονο κόσμο που η τεχνολογία κάνει τεράστια άλματα, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να γίνεις τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, ειδικά σε σχέση με κάτι που σου προκαλεί μεγάλη ευχαρίστηση! Το ιδανικότερο θα ήταν να επαναπροσδιορίσεις αυτή τη σχέση προς όφελός σου, ανακαλύπτοντας εναλλακτικούς και πιο σύγχρονους τρόπους απόλαυσης, όπως είναι φυσικά το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Προτού όμως προχωρήσεις σε κάποια βιαστική επένδυση, διάβασε το κείμενο που ακολουθεί και να είσαι σίγουρη πως θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις την καλύτερη επιλογή σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου!

Βρες το ιδανικό προϊόν νέας γενιάς για σένα

Το πρώτο βήμα για να εισέλθεις και επίσημα στον κόσμο του vaping, είναι επιλέγοντας την κατάλληλη συσκευή για εσένα, δηλαδή ένα μοντέλο κομψό, διακριτικό με μοναδικό design και χρώμα, το οποίο θα «κουμπώσει» άψογα με το στυλ που σε χαρακτηρίζει ενώ παράλληλα θα σου εξασφαλίζει την ποιότητα και την εμπειρία που θέλεις. Αν μέχρι σήμερα πίστευες πως όλα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα ανεξαιρέτως, διαθέτουν μία ογκώδη και βαριά κατασκευή, ετοιμάσου γνωρίζοντας το myblu™ να αλλάξεις εντελώς γνώμη! Πρόκειται για το πιο μοντέρνο και στυλάτο σχέδιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά και κυκλοφορεί σε πέντε δυνατές αποχρώσεις: Μωβ, μπλε, κόκκινο, χρυσό και μαύρο. Να θυμάσαι πως επιλέγοντας ένα μικρό και ελαφρύ μοντέλο όπως αυτό, η ένταξη του ηλεκτρονικού τσιγάρου στην καθημερινότητά σου, θα είναι πολύ πιο εύκολη και ομαλή.

Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του, εκτός από extra πόντους στυλ, σου δίνει την ευκαιρία να αντικαταστήσεις το υγρό του ηλεκτρονικού σου τσιγάρου με μία «click and go» κίνηση. Πιο συγκεκριμένα, για να τοποθετήσεις την προγεμισμένη κάψουλα myblu το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να την κουμπώσεις στη συσκευή σου – μόλις ακούσεις το χαρακτηριστικό «κλικ», μπορείς πλέον να απολαύσεις την ποιοτική εμπειρία vaping που σου εξασφαλίζει το myblu! Εάν έχει τελειώσει η κάψουλά σου ή ακόμα αν θέλεις να εναλλάσσεις τις γεύσεις σου, αρκεί να ξεκουμπώσεις την κάψουλα τραβώντας της ελαφρά προς τα πάνω και να τοποθετήσεις τη νέα κάψουλα.

blu eswt 1

Μην βάζεις όρια στην απόλαυση

Ένα εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό, πέρα από την ανατομία του μοντέλου που θα επιλέξεις, είναι φυσικά ο χρόνος λειτουργίας του ηλεκτρονικού σου τσιγάρου. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η διάρκεια της μπαταρίας είναι ο μοναδικός παράγοντας που επηρεάζει τη συχνότητα αλλά και τη διάρκεια που μπορείς να ατμίζεις ημερησίως. Εκεί οφείλεται και το μεγάλο μέγεθος των περισσότερων ηλεκτρονικών τσιγάρων, τα οποία είναι σχεδιασμένα με αυτόν τον τρόπο εξαιτίας της μεγάλης μπαταρίας που διαθέτουν. Παρόλα αυτά, το myblu™ της Imperial Tobacco είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο νέας γενιάς που συνδυάζει τον λεπτεπίλεπτο και κομψό σχεδιασμό με την ισχυρή μπαταρία αφού κρατάει έως και ένα 24ωρο, έχοντας συμπληρώσει προηγουμένως μόλις τριάντα λεπτά φόρτισης σε έναν μέσο ατμιστή!

Ακόμα περισσότερη γεύση

Το τρίτο και τελευταίο βήμα που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις, αφορά τη γεύση που θα διαλέξεις να σε συντροφεύει στην καθημερινότητα. Μπορεί το βασικό κριτήριο της επιλογής σου να είναι η γεύση, όμως η περιεκτικότητα της νικοτίνης (μεσαία ή υψηλή) είναι το σημαντικότερο κριτήριο που πρέπει να ελέγξεις πως ανταποκρίνεται απόλυτα στις επιθυμίες σου. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει αμφιβολία πως μέσα από μία «πλούσια» γκάμα δροσερών, γήινων, γλυκών και φρουτένιων γεύσεων, θα βρεις σίγουρα εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στα γούστα σου, αλλά και πολλές άλλες που θα δίνουν ένα λαχταριστό και γευστικό twist στην κάθε σου μέρα!

blu eswt 2

Τώρα γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις εφόσον σε ενδιαφέρει να κάνεις το επόμενο βήμα! Ανακάλυψε το myblu το ηλεκτρονικό τσιγάρο νέας γενιάς που θα σε βοηθήσει να φτάσεις επιτέλους στον στόχο σου, δηλαδή στην όλο και καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!