Κανείς δεν ξέρει καλύτερα το Black Friday από την HONOR!

Κανείς δεν ξέρει καλύτερα το Black Friday από την HONOR!

Η HONOR, το παγκόσμιο νεανικό brand, κατακτά ξανά την κορυφή στο αντίστοιχο «Black Friday» (Singles’ Day) της Κίνας, στα μεγαλύτερα online κανάλια διανομής (Tmall, JD και Suning).

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της, η HONOR έρχεται με σημαντικές εκπτώσεις και ειδικές τιμές για το Black Friday στην Ελλάδα, τόσο στα wearables, όσο και στα νεανικά smartphones της.

Το νέο fitness & lifestyle band, HONOR Band 5, που παρουσιάστηκε τον Οκτώβρη και έχει γίνει ήδη sold out στο εξωτερικό, έρχεται με super τιμή 34,90 Ευρώ (από 49,90 Ευρώ) στο Black Friday, η οποία ισχύει για περιορισμένα τεμάχια. Το νέο HONOR Band 5 έχει ξεχωρίσει τόσο για το υπέροχο νεανικό design του, όσο και για τις εκπληκτικές fitness δυνατότητες του. Το HONOR BAND 5, αναγνωρίζει αυτόματα περισσότερα από 15 διαφορετικά είδη άσκησης και 4 είδη κολύμβησης, μετράει αποστάσεις, χρόνο αλλά και θερμίδες, ενώ είναι το μόνο που μετράει το οξυγόνο του αίματος!

Ακόμα, σε ειδικές Black Friday τιμές και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα βρείτε:

  • Το νέο flagship HONOR 20 (128 GB) με εντυπωσιακό γυάλινο σχεδιασμό (Dynamic Holographic Design) και τετραπλή κάμερα με αισθητήρα 48-megapixel, από 499 Ευρώ, στα 379 Ευρώ!
  • Το εντυπωσιακό HONOR 20 Lite (128GB) με τριπλή κύρια κάμερα AI, χαμηλό διάφραγμα για επαγγελματικό αποτέλεσμα σε κάθε λήψη και εμπρόσθια selfie κάμερα με αισθητήρα 32ΜΡ, με Black Friday τιμή από 299 Ευρώ, στα 199 Ευρώ, που έρχεται να αλλάξει τα πάντα στην κατηγορία «best value for money»!
  • Το αγαπημένο HONOR 10 Lite (64 GB) με premium σχεδίαση, εντυπωσιακή διαβάθμιση χρωμάτων από όποια πλευρά κι αν το κοιτάξεις και selfie κάμερα ΑΙ, με αισθητήρα 24ΜΡ (F/2.0), από 259 Ευρώ, μόλις στα 179 Ευρώ!

Η HONOR φέρνει μοναδικές προσφορές για το Black Friday. Εσύ απλά διάλεξε την επόμενη HONOR συσκευή σου!