Huawei Watch GT 2: Το «έξυπνο» ρολόι που σε κάνει fit και stylish με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Huawei Watch GT 2: Το «έξυπνο» ρολόι που σε κάνει fit και stylish με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Digital wellbeing και virtual wellness. Αποτελούν δύο κορυφαίες τάσεις στον τομέα της ευεξίας για το 2019 και 2020 και το σίγουρο είναι πως αν παρακολουθείς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πιθανότατα διαβάζεις συχνά για το πώς η τεχνολογία και τα σύγχρονα wearables θα αναβαθμίσουν τη ζωή σου.

Προκειμένου να διαπιστώσουμε, λοιπόν, αν μπορούμε πράγματι να γίνουμε fit με τη βοήθεια ενός tech gadget, αποφασίσαμε να φορέσουμε το Huawei Watch GT 2, ένα stylish και ταυτόχρονα «έξυπνο» ρολόι νέας γενιάς που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα Fashion Watch.

Ιδού, λοιπόν, όλα όσα ανακαλύψαμε, όταν αποφασίσαμε να «τεστάρουμε» τα πλέον πολυσυζητημένα wellness trends της εποχής.

  1. Virtual wellness και «αντίο» γυμναστήριο

Είτε ανήκεις στις γυναίκες που λατρεύουν το γυμναστήριο είτε όχι, αν εργάζεσαι σίγουρα δεν είναι εύκολο να βρίσκεις κάθε μέρα τον χρόνο, την ενέργεια και τη δυνατότητα να επισκέπτεσαι το gym. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν; Να βγεις για τρέξιμο μες στο κρύο; Σίγουρα είναι ένα πιθανό σενάριο. Η καλύτερη όμως επιλογή για εσένα που όλη μέρα τρέχεις είναι το να γυμναστείς στο σπίτι με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ακολουθώντας την κορυφαία fitness τάση του 2020, εκείνη της ψηφιακής ευεξίας. Κι όμως, φορώντας το «έξυπνο» και στυλάτο Huawei Watch GT 2 στον καρπό σου, μπορείς να προπονηθείς στο σπίτι και να παρακολουθείς τις αποδόσεις σου, όπως θα συνέβαινε αν είχες δίπλα σου έναν personal trainer!

huawei watch 2 queen
  1. Digital training με το Huawei Watch GT 2 για επαγγελματική προπόνηση

Στην περίπτωση που λατρεύεις οτιδήποτε έχει σχέση με τα σπορ ή απλούστατα, αποφάσισες να γίνεις η πιο fit εκδοχή του εαυτού σου, τότε αξίζει να φορέσεις ένα tech wearable επόμενης γενιάς, όπως το απίστευτα fashionable Huawei Watch GT 2 που δοκιμάσαμε. Θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος σου στην προσπάθειά σου να φροντίσεις την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση, με στυλ! Αρκεί απλώς να αναφέρουμε ότι πέρα από την ακριβέστατη παρακολούθηση των καρδιακών σου παλμών, τη δυνατότητα να παρακολουθείς τα δεδομένα για την υγεία σου σε πραγματικό χρόνο, το συγκεκριμένο wearable για τις γυναίκες διαθέτει 15 τύπους λειτουργίας σπορ, συμπεριλαμβανομένων οκτώ υπαίθριων αθλημάτων. Με λίγα λόγια, θα σε βοηθήσει να προπονηθείς σαν επαγγελματίας στο τρέξιμο, το βάδισμα, την αναρρίχηση, την πεζοπορία, την ποδηλασία (σε ανώμαλο έδαφος ή όχι), την κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα και σε πισίνα, το τρίαθλο, την ελεύθερη προπόνηση, το ελλειπτικό όργανο και το όργανο κωπηλασίας. Στα πλεονεκτήματά του περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, η μπαταρία του που διαρκεί έως και δύο εβδομάδες (whaaaat?) και φυσικά, το γεγονός ότι καταγράφει κάθε μέρα τον αριθμό των βημάτων σου και τις θερμίδες που καις κάθε φορά που σηκώνεσαι.

  1. Όταν ένα gadget σε βοηθά να μένεις stylish και πιστή στα ραντεβού σου

Για τις fashion lovers, όπως εμείς, ένα ακόμη στοιχείο για το οποίο ξεχωρίσαμε το Huawei Watch GT 2 σχετίζεται με το πόσο στυλάτο είναι. Διότι θα σε βοηθήσει να παραμείνεις fit αλλά παράλληλα, θα σε συνοδεύσει με στυλ σε κάθε σου έξοδο και θα σε διευκολύνει να παραμείνεις πιστή στα ραντεβού σου, επιτρέποντάς σου να έχεις ανά χείρας όλα σου τα notifications! Με εντυπωσιακό στυλ και design, ένα μοντέρνο καντράν και υπέροχες διακοσμητικές λεπτομέρειες, αυτό το «έξυπνο» αυτό ρολόι αποτελεί το απόλυτο gadget για κάθε σύγχρονη wellness και fashion lover -πόσω μάλλον για εκείνη που όλη μέρα τρέχει! Θα βρεις το Huawei Watch GT 2 της γυναικείας σειράς με ροζ χρυσό μπρασελέ ή με χακί δερμάτινο λουράκι, ενώ όσον αφορά στην ανδρική σειρά, το sportive σχέδιο έρχεται σε μαύρο χρώμα με λουράκι από καουτσούκ, ενώ το κλασικό έχει ατσαλένιο φινίρισμα με καφέ δερμάτινο λουράκι για επίσημες εμφανίσεις!

  1. Huawei Health για mindfulness, χαλάρωση και όνειρα γλυκά!

Τι άλλο μπορείς να κάνεις σήμερα με τη βοήθεια της τεχνολογίας; Φορώντας ένα «έξυπνο» Huawei Watch GT 2, το οποίο είναι ένα ρολόι επόμενης γενιάς, θα κοιμάσαι καλύτερα, θα περιορίσεις το στρες και θα φροντίσεις καλύτερα την υγεία σου. Για παράδειγμα, το κλασικό, γυναικείο Huawei Watch GT 2 που «τεστάραμε», σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς τα δεδομένα για την υγεία σου σε πραγματικό χρόνο -όπως τον καρδιακό σου ρυθμό όταν περπατάς- μέσα από την εφαρμογή Huawei Health καθώς και να ελέγχεις τις συνήθειες του ύπνου σου. Φόρεσέ το όταν κοιμάσαι και θα δεις ότι τσεκάρει σε πραγματικό χρόνο την ποιότητα του ύπνου σου, τον καρδιακό σου ρυθμό καθώς και την ποιότητα της αναπνοής σου. Συνδυάζει, λοιπόν, όλα τα δεδομένα με τη βοήθεια της τεχνολογίας AI και αναλύει τις συνήθειες και τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζεις στον ύπνο, προτείνοντάς σου εξατομικευμένες αναφορές. Με λίγα λόγια, σου «δείχνει» τι πρέπει να αλλάξεις για να κοιμάσαι στο εξής καλύτερα και να έχεις περισσότερη ενέργεια κάθε μέρα. Στα plus του συγκεκριμένου «έξυπνου» ρολογιού περιλαμβάνεται και η τεχνολογία HUAWEI TruRelax™ η οποία σε βοηθά να ανακουφίζεσαι από το στρες, καταγράφοντας συγκεκριμένες τιμές των καρδιακών σου παλμών!

huawei watch 3 queen

Στην περίπτωση, λοιπόν, που διερωτάσαι αν αξίζει να φροντίσεις τον εαυτό σου με τη βοήθεια της τεχνολογίας, η απάντηση είναι «ναι»! Φόρεσε το «έξυπνο» και στυλάτο ρολόι σου και ξεκίνα να προπονείσαι με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Το σίγουρο είναι πως με το Huawei Watch GT 2, δεν χρειάζεται να φοβάσαι ότι θα «κολλήσεις» και αυτόν τον χειμώνα στον καναπέ. Διότι κάθε φορά που θα ξεπερνάς το όριο στο… καθισιό, θα σου υπενθυμίζει να σηκωθείς και να αρχίσεις να κινείσαι.

Αν αυτό δεν είναι personal training με στυλ, τότε τι είναι;

Και μην ξεχάσεις να δεις το Huawei μενού για τη Black Friday 2019 και εκμεταλλεύσου τις προσφορές της Μαύρης Παρασκευής, για να αποκτήσεις σε απίστευτες τιμές το Huawei Watch GT 2018 και άλλα, ακαταμάχητα wearables!