Αυτή η βαλίτσα ίσως να μην πάει πολύ μακριά

Αυτή η βαλίτσα ίσως να μην πάει πολύ μακριά

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως θα διασκεδάσετε τη διαδρομή.

Η χειρότερη, ίσως, στιγμή στα ταξίδια με αεροπλάνο, είναι όταν πρέπει να περιμένεις για (x) χρονικό διάστημα τη βαλίτσα σου στη παραλαβή αποσκευών, μαζί με δεκάδες άλλους απελπισμένους επιβάτες, και να φτάνεις στο σημείο να νομίζεις πως το φωτάκι του κυλιόμενου διαδρόμου δεν πρόκειται να ανάψει ποτέ. Ακόμα, όμως, και όταν ξεκινήσουν να περνούν από μπροστά σου οι αποσκευές, πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα για να εντοπίσεις την δική σου, μιας και, καλώς ή κακώς, δεν είναι η μοναδική βαλίτσα στον κόσμο.

Αν μπορούσατε όμως να την κάνετε μοναδική; Το TheCheeky.com σας προσφέρει τη δυνατότητα να μετατρέψετε τη βαλίτσα σας σε ένα εντελώς ξεχωριστό και πρωτότυπο μέσο αποθήκευσης και μεταφοράς, που, σίγουρα, δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο και θα το αναγνωρίζετε από μίλια μακριά. Μπορεί, επίσης, να σας φέρει σε δύσκολη θέση στον έλεγχο ασφαλείας των αεροδρομίων, το μόνο που μπορείτε να ελπίζετε όμως σε αυτή τη περίπτωση είναι να έχουν λίγο παραπάνω χιούμορ οι ελεγκτές.

Τα Suitcase Stickers είναι μια σειρά από αυτοκόλλητα που τοποθετούνται στο εξωτερικό της βαλίτσας σας και της δίνουν μια εντελώς άλλη μορφή, όχι και τόσο νόμιμη είναι η αλήθεια. Υπάρχουν τέσσερις τύποι: Οι δεσμίδες με τα χαρτονομίσματα, τα σακουλάκια με τα ναρκωτικά, τα ερωτικά αξεσουάρ και, για εντυπωσιακό κλείσιμο, η χειροπόδαρα δεμένη και φιμωμένη αεροσυνοδός.

Επιλέξτε το δικό σας, φορέστε το πιο αθώο σας χαμόγελο και περάστε από τον έλεγχο του αεροδρομίου, αλλά και από οποιοδήποτε άλλο έλεγχο αποσκευών, και, αν καταλήξετε στη φυλακή, τουλάχιστον θα το έχετε κάνει με στιλ και, αρκετό, χιούμορ.