1+1+1: Μία αγορά και δύο τεχνολογικά δώρα για αυτά τα Χριστούγεννα

1+1+1: Μία αγορά και δύο τεχνολογικά δώρα για αυτά τα Χριστούγεννα

Τέλος στα «παραδοσιακά» χριστουγεννιάτικα δώρα! Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή για να τηρούμε τις παραδόσεις και παράδοση είναι να ανταλλάσσουμε μεταξύ μας δώρα στις γιορτές.

Η παράδοση όμως δεν λέει ότι τα δώρα αυτά θα πρέπει να είναι «απαρχαιωμένα», δεν λέει ότι επειδή οι γονείς μου μου χάριζαν ένα ξύλινο παιχνίδι μέχρι την ενηλικίωσή μου, αυτό πρέπει να συνεχίσω να κάνω κι εγώ. Οι εποχές έχουν αλλάξει και οι σύγχρονοι άνθρωποι τηρούν τις παραδόσεις όταν μπορούν να τις εξελίξουν και να τις προσαρμόσουν στα νέα δεδομένα, στα δεδομένα του 2020! Φέτος, θα κάνουμε ακριβώς αυτό και στα χριστουγεννιάτικα δώρα μας θα ακολουθήσουμε την εποχή μας.

Αυτή, αδιαμφισβήτητα, είναι η ψηφιακή εποχή, η εποχή που η τεχνολογία είναι στην υπηρεσία του ανθρώπου τόσο στην καθημερινότητά του όσο και στις σπουδαίες στιγμές της ζωής του. Smartphones και smartwatches εξελίσσονται συνεχώς, είναι προσιτά στον καταναλωτή και προσφέρουν υπηρεσίες που μόλις πριν από ελάχιστο διάστημα δεν μπορούσαμε ούτε να διανοηθούμε! Δώρα που όλοι εκτιμούν αλλά και αξιοποιούν στο έπακρο, καθώς τα εντάσσουν στη ζωή τους και αλλάζουν τις συνήθειές τους, ανοίγοντας δρόμους και επιλογές πολύ διαφορετικές από ό,τι στο παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr