Γιατί αυτό το smartwatch είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις φέτος!

Γιατί αυτό το smartwatch είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις φέτος!

Για να κάνουμε περισσότερο συγκεκριμένα τα πράγματα και να σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις ASAP τα καλύτερα δώρα για εκείνον και εκείνη, εμείς κάναμε την έρευνα και τις δοκιμές μας.

Η επιλογή των ιδανικών δώρων για τα αγαπημένα σου πρόσωπα δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικότερα όταν αισθάνεσαι ότι έχεις εξαντλήσει κάθε περιθώριο να πρωτοτυπήσεις και ο χρόνος σου για εξορμήσεις στα καταστήματα είναι περιορισμένος.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των last-minutes shoppers και αναζητείς τις πλέον πρωτότυπες, καινοτόμες, ποιοτικές και διαχρονικές λύσεις για δώρα, η συμβουλή μας είναι μία: Στρέψου στην τεχνολογία και τα gadgets.

Οι επιλογές σε ό,τι αφορά στις «έξυπνες» συσκευές είναι σίγουρα πολλές. Ωστόσο, η δική μας πρόταση είναι να στρέψεις στην προσοχή σου σε ένα από τα πλέον χρήσιμα και απαραίτητα gadgets του σήμερα και του αύριο: Τα smartwatches. Γιατί; Διότι συνδυάζουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με το lifestyle.

Για να κάνουμε περισσότερο συγκεκριμένα τα πράγματα και να σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις ASAP τα καλύτερα δώρα για εκείνον και εκείνη, εμείς κάναμε την έρευνα και τις δοκιμές μας. Ανακαλύψαμε, λοιπόν, δύο από τα πλέον σύγχρονα, «έξυπνα», λειτουργικά και stylish ρολόγια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην ελληνική αγορά και εξηγούμε τους λόγους για τους οποίους στα προτείνουμε. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τα πάντα.

Είτε ψάχνεις δώρο για τον εαυτό σου, είτε για μια φίλη, την αδελφή, τη μητέρα, τον σύντροφό σου ή έναν καλό σου φίλο, το σίγουρο είναι πως οι προτάσεις μας θα σε «καλύψουν».

Το lifestyle smartwatch που φέρνει την τεχνολογία στο χέρι κάθε γυναίκας

Τι χρειάζεται μία σύγχρονη γυναίκα από ένα «έξυπνο» ρολόι; Σίγουρα θέλει να έχει ωραίο σχεδιασμό και να ταιριάζει άψογα με κάθε της outfit. Ακόμη περισσότερο όμως, επιθυμεί να διαθέτει τεχνολογία αιχμής. Το γυναικείο smartwatch Fossil Gen 4 Venture HR με την οθόνη αφής και το γκρι λουράκι σιλικόνης το οποίο δοκιμάσαμε (μπορείς να το βρεις, επίσης, με bracelet και sport σιλικόνη ροζ), διαθέτει τα δυο παραπάνω στοιχεία και ακόμη περισσότερα.

Το κλασικό και ταυτόχρονα κομψό του design σίγουρα μας «κέρδισε». Ακόμη περισσότερο όμως, εντυπωσιαστήκαμε από τις δυνατότητες που μας προσφέρει. Διότι μέσα από αυτό το «έξυπνο» ρολόι όχι μόνο μπορούμε να φροντίσουμε την υγεία μας και να προσέχουμε καλύτερα τη φυσική μας κατάσταση, αλλά την ίδια ώρα έχουμε την ευκαιρία να μένουμε συνδεδεμένες με τους δικούς μας ανθρώπους και πάνω από όλα, συνεχώς ενημερωμένες.

7766665555

Αρκεί να αναφέρουμε πως με το Fossil Gen 4 Venture HR μετρήσαμε τους καρδιακούς μας παλμούς, λάβαμε τις ειδοποιήσεις που οι φίλοι μας έστειλαν στα social media, ακούσαμε μουσική, δώσαμε φωνητικές εντολές μέσω του Google Assistant, ανοίξαμε τα… φώτα μέσα από τις λειτουργίες του smart home, απαντήσαμε σε κλήσεις και μηνύματα απευθείας από το smartwatch και μεταξύ άλλων, συνδέσαμε το «έξυπνο» και κομψό αυτό ρολόι με το smartphone μας και ξαφνικά, όλες οι εφαρμογές από τα Android κινητά μας βρέθηκαν στον καρπό μας: Από το Google maps, στο Google calendar και από το gmail στο Google notes και το Google music. Όλα ήταν ξαφνικά στο χέρι μας και εμείς, αισθανθήκαμε πως «ταξιδέψαμε» μέσα σε λίγα λεπτά στο αύριο.

AURIO

Το smartwatch που θα του προσφέρει τις tech λύσεις και το στυλ που θέλει

Στην περίπτωση που ψάχνεις άμεσα ένα καλό δώρο και για εκείνον, τότε σε ό,τι αφορά στα smartwatches που μπορείς να βρεις σήμερα στην ελληνική αγορά, το ανδρικό Fossil Gen 5 The Carlyle HR είναι αναμφίβολα μια ξεχωριστή και high tech επιλογή.

Το είδαμε, το δοκιμάσαμε και το φορέσαμε στους καρπούς μας οπότε, μπορούμε να γράψουμε για όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του που μας «κέρδισαν». Εμείς δοκιμάσαμε το ανδρικό Fossil Gen 5 The Carlyle HR με το σκούρο καφέ δερμάτινο λουράκι (μπορείς να το βρεις και με bracelet ή με sport σιλικόνη) και την οθόνη αφής και οφείλουμε να τονίσουμε πως από την πρώτη στιγμή, εκτιμήσαμε το κλασικό και κομψό του design.

455

Ωστόσο, η σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτει ήταν εκείνη που πραγματικά μας εντυπωσίασε και αν έχεις φορέσει στο παρελθόν smartwatch, θα καταλάβεις και εσύ αμέσως τη δύναμη και τις δυνατότητες που μπορεί να φέρει στον καρπό σου το συγκεκριμένο «έξυπνο» ρολόι.

Η αυξημένη χωρητικότητα αποθήκευσης και οι τρεις έξυπνες λειτουργίες μπαταρίας για την επέκταση της διάρκειας ζωής του για πολλές ημέρες είναι σίγουρα δύο παράμετροι που κάνουν τη διαφορά. Δεν είναι όμως, οι μοναδικές. Τι να πρωτοαναφέρουμε; Πως είναι ανθεκτικό στο νερό έως και τα 30 μέτρα; Ότι σου επιτρέπει να λαμβάνεις απαντήσεις και ειδοποιήσεις όσο βρίσκεσαι εν κινήσει; Πως συνδέεται με το Google fit για να παρακολουθείς την υγεία και τις επιδόσεις σου σε διάφορες δραστηριότητες; Ότι σου επιτρέπει να έχεις εφαρμογές όπως το Google music και το Spotify στο καρπό σου ή μήπως πως χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth για να συνδεθεί στο τηλέφωνο σου;

777898898988

Από τη λήψη ειδοποιήσεων έως την παρακολούθηση στόχων και τον εξ αποστάσεως έλεγχο του smartphone σου: Οι δυνατότητες των smartwatches της Fossil που δοκιμάσαμε είναι σχεδόν απεριόριστες και το σίγουρο είναι πως μπορούν θα βοηθήσουν τον καθένα να αναβαθμίσουν την πολυάσχολή ζωή του. Άσε που τώρα μπορείς να τα βρείς κοντά σου στα καταστήματα τεχνολογίας και να τα δοκιμάσεις χωρίς να χρειάζεται να τα παραγγείλεις από το εξωτερικό ή online.

Εμείς μπορούμε να γράψουμε με σιγουριά πως όταν το διαχρονικό design συναντά τη δύναμη της καινοτομίας, τότε δημιουργούν το ιδανικό δώρο για εκείνον, εκείνη και φυσικά, για εσένα!