Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε έμπνευση και δημιουργικότητα στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε έμπνευση και δημιουργικότητα στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

 Για παράδειγμα, μία καλή επιλογή για τις παραπάνω περιπτώσεις, θα ήταν ένα δώρο το οποίο θα μπορούσε να το απολαύσει όλη η οικογένεια και θα φέρει τα μέλη της ακόμη πιο κοντά!

Απέχουμε μόλις μερικές ημέρες από τα Χριστούγεννα και οι περισσότεροι από εμάς, όπως είναι λογικό, βρίσκονται σε… φρενίτιδα προετοιμασιών! Μέσα σε αυτές τις προετοιμασίες βέβαια, συμπεριλαμβάνεται και η αγορά των δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, μία διαδικασία ιδιαίτερα χρονοβόρα και αγχωτική. Κακά τα ψέματα, όσο καλά και να γνωρίζουμε τον άλλο, ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε κάνει τη σωστή επιλογή. Από την άλλη, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση και χαρά, όταν βλέπουμε το χαμόγελο στο πρόσωπο του παραλήπτη, εξαιτίας του δικού μας γιορτινού πακέτου. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα συναίσθημα ανεκτίμητο!

Ακριβώς για αυτό, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ειδικά όσον αφορά τα πολύ κοντινά μας πρόσωπα, όπως η μητέρα, η αδερφή ή η καλύτερή μας φίλη. Για παράδειγμα, μία καλή επιλογή για τις παραπάνω περιπτώσεις, θα ήταν ένα δώρο το οποίο θα μπορούσε να το απολαύσει όλη η οικογένεια και θα φέρει τα μέλη της ακόμη πιο κοντά! Τι καλύτερο, λοιπόν, από μία προηγμένη κουζινομηχανή, με την οποία θα δημιουργούν ευφάνταστες συνταγές και έπειτα, θα τις απολαμβάνουν παρέα;

Επενδύοντας σε ένα έμπειρο brand

Σε περίπτωση που δεν ασχολείστε ιδιαίτερα με τη μαγειρική, πρέπει να γνωρίζετε πως οι κουζινομηχανές δεν είναι ένα απλό μίξερ στον πάγκο μας, αλλά μία επένδυση που μπορεί να «απογειώσει» ακόμη και την πιο απλή συνταγή. Όσο μεγάλη σημασία έχουν τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε για ένα γλυκό, άλλη τόση έχει το μηχάνημα παρασκευής του. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να επενδύσετε σε ένα πολυεργαλείο όπως η Κουζινομηχανή της Kenwood Chef Titanium, η οποία σας παρέχει την εγγύηση και την εμπειρία που μόνο ένα μεγάλο brand με την υπογραφή της Kenwood μπορεί να εγγυηθεί! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες, που θα σας πείσουν πως είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να επιλέξετε για τα φετινά Χριστούγεννα!

77755555

Υψηλές ταχύτητες για… άπιαστες συνταγές

Το χαρακτηριστικό στο οποίο πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας, πριν προχωρήσετε στην αγορά οποιασδήποτε κουζινομηχανής, είναι η ισχύ του μοτέρ, δηλαδή η δύναμη που διαθέτει η οικιακή συσκευή. Η συγκεκριμένη που αναφέραμε παραπάνω, διαθέτει μεταλλικά γρανάζια τα οποία «αγγίζουν» τα 1500W, το οποίο πρακτικά μεταφράζεται στην πιο γρήγορη προετοιμασία μίας συνταγής! Το μυστικό της επιτυχίας της βέβαια, εγγυάται στον συνδυασμό του ισχυρού μοτέρ με την πλανητική κίνηση των αναδευτήρων και τη στιβαρή κατασκευή, τα οποία την καθιστούν αναμφίβολα της καλύτερη επιλογή. Επιπλέον, με δέκα χρόνια εγγύηση στο μοτέρ από την Kenwood, δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχετε επιλέξει την καλύτερη συσκευή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται περίτρανα, όταν έρχεται αντιμέτωπη με τις λιγότερο εύκαμπτες και πιο σκληρές ζύμες, όπου συνεχίζει να διατηρεί σταθερές τις υψηλές της ταχύτητες.

Απεριόριστες δυνατότητες

Με έναν ανοξείδωτο κάδο με εσωτερικές ενδείξεις μέτρησης που χωράει έως 4,6 λίτρα και διαθέτει εσωτερικό φωτισμό, όπως και το προηγμένο χειριστήριο ταχυτήτων, θα έχετε ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στην προετοιμασία του μείγματος και καλύτερα αποτελέσματα στην ανάμειξη των υλικών σας, ενώ δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός στις μερίδες ή το μέγεθος του πιάτου που ετοιμάζετε. Πολλές φορές, το γεγονός πως δεν έχουμε την απόλυτη εποπτεία του μείγματος, είναι ένας από τους λόγους που δεν έχουμε τελικά και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, χάρη στους πέντε διαφορετικούς, επίσης ανοξείδωτους αναδευτήρες SYSTEMPRO™, τον αναδευτήρα Κ, το χτυπητήρι, τον γάντζο ζύμης, αλλά και τον αναδευτήρα flexi και τον αναδευτήρα ελαφράς ανάδευσης, μπορείτε να αναμιγνύετε, να χτυπάτε ή να αναδιπλώνετε τη ζύμη σας με σιγουριά και προσοχή, χωρίς να σας ανησυχεί αν το μείγμα ή η ζύμη θα χάσει τον αέρα του.

aeraaaa

Εκτός βέβαια από τα παραπάνω, διαθέτει 20 επιπλέον διαφορετικά εξαρτήματα, όπως κόφτη, τρίφτη, μύλο μπαχαρικών, κρεατομηχανή, παρασκευαστή για άνοιγμα φύλλου, μύλο σιτηρών, ακόμη και παρασκευαστή ζυμαρικών, ώστε να προσαρμόζετε κάθε φόρα η κουζινομηχανή Chef Titanium της Kenwood στις δικές σας ανάγκες! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι απλά να επιλέξετε το κατάλληλο εξάρτημα και έπειτα αναλαμβάνει η συσκευή για την επιτυχία της συνταγής!

Τέλος, σε περίπτωση που η μαγειρική είναι το μεγάλο σας πάθος, ο δημιουργικός τρόπος μέσα από τον οποίο εκφράζετε την αγάπη για τους γύρω σας, τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η Κουζινομηχανή Chef Titanium της Kenwood είναι το καταλληλότερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας για τα Χριστούγεννα! Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα αποκτήσετε έναν απόλυτα εξοπλισμένο «σύμμαχο» για τις πιο δύσκολες… μαγειρικές αποστολές, αλλά και ένα πολυεργαλείο που με τη δική σας επίβλεψη, θα χαρίζει πεντανόστιμα πιάτα στους γύρω σας!

#KenwoodGR #Feedyourimagination

Instagram: Kenwoodgr